TURBULENTAN LJUBAVNI ŽIVOT

Srce joj je ukrao bivši savjetnik Kolinde Grabar Kitarović, a evo koga je sve prije toga ljubila Jelena Veljača

17.09.2020 u 14:21

Bionic
Reading

Od propalih brakova do borbe za ljudska prava - glumica, scenaristica, producentica i aktivistica stalno intrigira javnost svojim privatnim životom. Mediji bruje da je novi dečko Jelene Veljače Vito Turšić, bivši savjetnik Kolinde Grabar Kitarović, a tko su muškarci s kojima je ranije ljubovala, donosimo u ovom pregledu

Jelena Veljača jedna je od najzanimljivijih osoba na domaćoj sceni, a mnogima je posebno intrigantan njezin ljubavni život. Prva njezina veza poznata javnosti bila je s 14 godina starijim producentom Romanom Majetićem. Upoznali su se na snimanju serije 'Villa Maria', a suradnju su nastavili i u drugoj sapunici 'Ljubav u zaleđu', u kojoj je Jelena također glumila. Potom je u dva sljedeća AVA-ina serijala - 'Obič­nim ljudima' i 'Ponosu Ratkajevih' - postala scenaristica. Vezu su okončali nakon tri godine, a pukla je i njihova poslovna suradnja. Potom su uslijedile međusobne optužbe putem medija.

Nakon raskida njihove veze Jelena se zaljubila u kolegu Janka Popovića Volarića. Surađivala je s njim na serijama 'Obični ljudi', 'Urota', 'Ja Che Guevara' i 'Ponos Ratkajevih', a za njihovu vezu se doznalo kad su se skupa pojavili na koncertu grupe Jinx 2007. Vjenčali su se 2009. godine, a u braku su bili tri godine. Prvu su godišnjicu proslavili u Veneciji, drugu u vili Bornstein usred Like, a zadnje njihovo putovanje bilo je na Karibe. Ljubavi je došao kraj zbog, kako su naveli, nepremostivih problema. Izjavili su da za njihovu odluku nije bila kriva treća osoba.

Nakon razvoda od Volarića, Jelena je snimljena u noćnom izlasku s kolegom Filipom Juričićem. Često su ih viđali u zajedničkim provodima, no glumci tu vezu nisu htjeli potvrditi.

Nakon toga bila je u vezi s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem, što je trajalo samo godinu dana.

Tu je vezu brzo preboljela i krenula dalje s glumcem Draženom Čučekom, za kojeg se u tajnosti udala u rujnu 2015. godine. U prosincu te iste godine rodila im se kći Lena. Zajedno su bili ukupno sedam godina, a 2018. godine odlučili su podnijeti zahtjev za razvod. Danas zajedničkim snagama odgajaju kćerkicu. Dugo nakon toga bivši su supružnici zajedno radili i živjeli, doduše u odvojenim stanovima u Beogradu, a nakon rastave išli su i na obiteljska putovanja.

Kod oba njezina braka kobna je bila treća godina. 'Mislim da sam najbolja zaljubljena i stvarno to volim, nisam tip za samoću. Sad je filozofsko pitanje to traje li ljubav tri godine', izjavila je prije godinu dana za RTL. Na pitanje o eventualnom trećem braku rekla je da 'neka treći bude takav da ne bude četvrtog'.

Četiri mjeseca nakon razvoda od glumca Dražena Čučeka osmijeh na lice vratio joj je direktor prodaje RTL televizije Ivan Gale. Premda nije htjela puno govoriti o njemu, priznala je da joj je jako pomogao oko inicijative #spasime. No unatoč silnom angažmanu uoči prosvjeda koje je organizirala prošlo proljeće i zajedničkih božićnih blagdana ove zime, veza se brzo raspala.