NAKON KONCERTA

Sophie Ellis Bextor progovorila o svom posjetu Hrvatskoj

12.06.2018 u 10:39

Bionic
Reading

Na trećem po redu Rovinj Beach Polo Cupu koji se održao protekli vikend posjetitelji su imali prilike slušati popularnu britansku glazbenicu Sophie Elliss- Bextor koja je dodatno ugrijala atmosferu. Svoj posjet Hrvatskoj Sophie će pamtiti još dugo, a obećala je vratiti se uskoro

Britanska glazbenica Sophie Ellis Bextor protekli je vikend po prvi puta stigla u Hrvatsku kojom se kako kaže na prvu oduševila. Njezin koncert bio je dio trećeg po redu Polo Beach Cupa koji se održao u Rovinju, a na kojem su timovi iz 12 zemalja pokazali svoje vještine i sposobnosti.

Organizacija je tako u ovaj istarski gradić na nekoliko dana donijela dašak elegancije, kraljevskog sporta i luksuza koji se ne viđa baš često na našim prostorima. Dio svega bila je i Sophie koja je svojim hitovima poput 'Murder on the Dancefloor', 'If This Ain't Love', 'Take Me Home', 'Get Over You' oduševila publiku i rasplesala ih do ranih jutarnjih sati.

Sophie Ellis Bextor Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije

Dame u elegantnim kreacijama s daškom disko elementa koji je bio dress code koncertnog događanja i njihove pratnje u odijelima nisu krili oduševljenje poznatom pjevačicom, koja je za tportal progovorila kako se provela u Lijepoj Našoj.

'U Britaniji je postalo vrlo popularno ljetovati u Hrvatskoj, tako da znam dosta ljudi koji su ovdje tijekom praznika. Dugo već planiram doći, a evo sad se pokazala prava prilika. Nadam se da ću idući puta doći ovdje s obitelji ', započela je 39-godišnjakinja, a onda dodala kako joj se Istra svidjela na prvu.

'Suprug je sa mnom jer on zapravo svira u mom bendu već godinama, a djeca nažalost nisu mogla doći s nama jer su imali mnogo obveza ovaj vikend. Uvijek je lijepo doći negdje gdje je ovako divno vrijeme i ugodna atmosfera. Zapravo sve je prekrasno', nastavila je hvaliti Sofie, a potom se malo osvrnula i na to kako uspješno balansira privatne i poslovne obveze.

Naime sa suprugom Richardom Jonesom se upoznala prije 16 godina kada su se zajedno sretali na raznim audicijama. Od tada su nerazdvojni. 'Zabavno nam je zajedno i lijepo je raditi zajedno.

Matchy-matchy @richardjonesface @mariaflorentina1

Objavu dijeli Sophie Ellis-Bextor (@sophieellisbextor)

Mislim da je važno da supružnici dijele iste interese ali i da o svemu otvoreno razgovaraju.Treba naći nekoga s kime sve ide jednostavno, a ja sam imala te sreće, i u braku i u poslovnom smislu', objasnila je simpatična Britanka.