NICOLE ARTUKOVICH

Snaha Roda Stewarta Zagrebom šeće s crnom beretkom i problematičnim grbom

13.10.2020 u 10:56

Bionic
Reading

Nakon što je ljeto provela krstareći Jadranom sa slavnim glazbenikom Rodom Stewartom, s čijim je sinom Liamom već godinama u vezi, Nicole Artukovich vratila se u Hrvatsku kako bi navijala za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a jedan detalj nikome nije promaknuo

Zahvaljujući svojoj vezi s Liamom Stewartom, sinom britanskog rokera Roda Stewarta, hrvatski mediji prate baš sve što radi i čime se bavi Nicole Artukovich, plavuša hrvatskih korijena. Upravo zahvaljujući njoj Rod Stewart je ovog ljeta krstario Jadranom, a sada se Nicole ponovno vratila u domovinu svojih predaka kako bi sa maksimirskog stadiona mogla navijati za našu nogometnu reprezentaciju.

Nicole Artukovich se pohvalila i kako se fotografirala sa svojim omiljenim hrvatskim nogometašem, Domagojom Vidom, a njezin povratak u Zagreb 'zapeo' je mnogima za oko samo zbog jednog detalja.

Naime, na posljednjoj fotografiji Nicole pozira sa crnom beretkom na glavi, koja je na sebi imala hrvatski grb s prvim bijelim poljem. Upravo je to prvo polje bijele boje problematično, jer je još 1990. godine donesen Zakon o grbu, zastavi i himni RH koji je propisao da je prvo polje službenog državnog grba crvene boje te je istim zakonom propisano da se na grbu i na zastavi ne može ništa mijenjati.

Na svom Instagram Storyju dodatno je objavila i fotografiju na kojoj je tagirala Instagram profil La Vatreni, a koji okuplja hrvatske navijače koji žive i rade u Los Angelesu.

Nicole Artukovich svojim se porijeklom ponosi, što je vidljivo i na njezinu Instagram profilu na kojoj joj piše 'Bog i Hrvati', ovo je ljeto pozirala u bikiniju sa popularnim crveno-bijelim kockicama, utakmice hrvatske nogometne reprezentacije redovito prati i navija, a jedna je ljetna fotografija otkrila i kako na rebrima ispod lijeve ruke ima istetoviran hrvatski grb, koji također počinje s prvim bijelim poljem.