GODINE SU SAMO BROJ

Slavni srpski glumac potvrdio vezu s 39 godina mlađom kolegicom

11.10.2023 u 18:20

Bionic
Reading

Ljubavna priča koja trenutno u Srbiji intrigira javnost i puni medijske stupce ona je legende srpskog glumišta koji nakon razvoda od Danice Ristovski uživa u ljubavi s Anicom Lazić s kojom je zajedno glumio u filmu 'Dream Team' te u seriji 'Popadija'

Svoju novu vezu Lazar Ristovski potvrdio je za srpske medije, a na Instagramu je objavio i njihovu zajedničku fotografiju uz koju je dodao i emoji srca.

'Istina je, uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentirao, razumijte. Upoznali smo se mnogo nakon razvoda, ona nema veze s mojim bivšim brakom i razvodom', rekao je za srpski Telegraf.

Ristovski se nedavno razveo od svoje supruge Danice s kojom je u braku bio 42 godine. Vjenčali su se 1980. i imaju sinove Petra i Jovana. Dok im je mlađi sin ekonomist, Petar je krenuo očevim i majčinim stopama. Danica je sa suprugom glumila u filmovima 'Belo odelo', 'Bumerang', 'San zimske noći' i 'Dnevnik mašinovođe' te seriji 'Selo gori, a baba se češlja'.

  • +4
Lazar Ristovski Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL

Nova ljubav 70-godišnjeg glumca snima film 'Ruski konzul', a kako navode srpski mediji studirala je psihologiju u u Padovi. Završila je beogradsku gimnaziju kao i glazbenu školu. Također navode i da je 'perspektivna glumica za koju će se tek čuti'.

Lazar Ristovski najpoznatiji je po ulogama u filmovima 'Underground', 'Do koske' i 'Koja je ovo država'. Od polovice devedesetih godina ne glumi u kazalištu, ali je nastavio raditi kao redatelj i producent i u kazalištu i na filmu. Osim glume, uživa i u pisanju pa je tako do sada objavio dva romana i dvije zbirke priča.