PRIMJER DRUGIMA

Slavna pjevačica o svojim jakim bedrima: 'Uvijek sam se pitala zašto mi ih je Bog podario, a sada mi je jasno da je znao da će mi koristiti'

19.08.2020 u 14:48

Bionic
Reading

Popularna pjevačica Pink već neko vrijeme radi na ohrabrivanju drugih kada prikazuje vlastite nesavršenosti na tijelu, licu i koži. 40-godišnja Amerikanka sada je na duhovit način predstavila svoju figuru

Još u siječnju ove godine poslala je snažnu poruku o stereotipima koje vladaju za žene kada jednom uđu u 40-e te odlučila da nikada neće ići pod nož bez obzira koliko joj se neke na njoj stvari manje dopadale. Sada se svjetski poznata pjevačica Pink ponovno oglasila na najposjećenijoj društvenoj mreži i to fotografijom s godišnjeg odmora.

Pokazala je kako surfa na valovima u donjem dijelu kupaćeg kostima i zaštitnom pojasu. Pritom je na vrlo uhovit način opisala svoju punašniju figuru napisavši: ‘Uvijek sam se pitala zašto mi je Bog podario jača bedra. Sada mi je jasno da je znao da će mi koristiti’.

Osvrnula se pritom na svoj talent za ovu zahtjevnu morsku vještinu, u kojoj očito briljira.

Inače, Pink jedna je od onih rijetkih žena u zvjezdanom svijetu, koja je odlučila dostojanstveno prigrliti godine i starenje.

‘Vidim bore, pogotovo kada se smiješ. Nos ti postaje veći. Izgledaš i osjećaš se čudno dok se pokušavaš priviknuti na tu novu realnost. No, tvoj nos izgleda baš poput onoga koji imaju tvoja djeca, a bore su na licu zbog puno smijeha. I da, idiot si jer si pušila cigarete. Svako malo razmišljaš o odlasku na pomlađivanje, ali onda gledaš kako osobe koje su to učinile ništa ne osjećaju i njihovo lice zapravo nema mimiku. Jednostavno ne prihvaćam biti dio toga, biti voštana figura, jednostavno ne mogu. Želim da moja djeca znaju kako izgledam kada sam ljuta', objasnila je prije nekoliko mjeseci poznata plavuša.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

My baby girl 🥰

Objavu dijeli P!NK (@pink)