ulaganje u budućnost

Slavna glumica vratila se u školske klupe

05.06.2017 u 13:14

Bionic
Reading

Katie Holmes na neko je vrijeme postala studentica. Upisala se na Harvard i tako pridružila brojnim slavnim kolegama iz svijeta sporta, zabave i kulture

Katie Holmes u pauzama od snimanja filmova te odgoja svoje kćerkice Suri od sada će odlaziti na predavanja. Ova se holivudska glumica naime pohvalila time da je zasjela u klupe čuvenog Harvarda.

Katie je tako pod imenom svoje tvrtke Noelle Productions Inc. upisala jednotjedni tečaj na Harvardu koji vodi profesorica Anita Elberse, a na njega su osim slavne glumice krenule mnoge druge poznate ličnosti.

'Jako sam zahvalna i uzbuđena što sam dio ovog tima s toliko briljantnih ljudi', napisala je ispod fotografije objavljene na Instagramu 38-godišnja glumica.

I am so thankful and excited to be @harvardhbs with so many brilliant people. @anitaelberse #harvardbusinessschool

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Kako uspješno upravljati tvrtkom na području medija, zabave ili sporta, u tjedan dana predano će učiti značajna imena poput C.J. McColluma, Rasheana Mathisa, Jamieja Heaslipa, ali i Gerarda Piquéa, nogometaša kluba Barcelona, poznatog i zbog braka s popularnom pjevačicom Shakirom.

Ovaj prestižni program između ostalog pohađali su Chris Paul, Channing Tatum, Tyra Banks i Swizz Beatz te je na glasu kao jedan od najboljih u toj kategoriji. Profesori podučavaju studente o pokretanju i upravljanju kreativnim proizvodima, upravljanju talentima i razvoju drugih važnih strategija za njihove profesije.