KATE HUDSON

Slavna glumica otvoreno progovorila o svom otuđenom ocu koji je napustio obitelj još kad je bila dijete

25.01.2021 u 19:19

Bionic
Reading

Glumica Kate Hudson (41) poznata po ulogama u brojnim romantičnim komedijama, vrlo je bliska sa svojom majkom, također glumicom Goldie Hawn, no s ocem nije u kontaktu

Poznata glumica iskreno je, tijekom ovotjedne epizode podcasta 'Sunday Today' otkrila je da pati jer godinama nije u u kontaktu sa svojim otuđenim ocem Billom Hudsonom.

'To je problem star 41 godinu. Imam sjajnu obitelj, ali nažalost mi nismo poznavali oca. Takve su situacije danas vrlo česte i mislim da je bitno da ljudi o tome razgovaraju', rekla je zvijezda filma 'Korak do slave' dodajući kako bi se željela povezati s ocem i njegovom djecom.

Glumica je ispričala kako ona i njezin brat, također glumac Oliver Hudson, danas nemaju nikakav kontakt s ocem koji je bio u braku s njihovom majkom Goldie od 1976. do 1982. godine.

  • +3
Kate Hudson Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

'Razmišljala sam o tati, ali i o našim sestrama i braći s kojima se ne družimo, a imamo četvero braće i sestara', rekla je glumica u podcastu 'Sibling Rivaly' svom bratu Oliveru.

Nakon razvoda s Goldie Hawn, Bill je dobio još četvero djece.

Ipak, očinsku figuru je preuzeo glumac Kurt Russell, dugogodišnji partner njezine majke s kojim je vrlo bliska i za kojeg ima samo riječi hvale.

U jednom je ranijem intervjuu prije nekoliko godina, Kate Hudson otkrila kako je oprostila svom ocu što ih je napustio kad su bili djeca.