tužna sjećanja

Slavna glumica iskreno progovorila o ružnom djetinjstvu i odrastanju uz drogu i alkohol

30.12.2017 u 09:51

Bionic
Reading

Drew Barrymore danas je jedna od najtraženijih holivudskih glumica, a u svijet glume probila se još kao mala djevojčica. Iako je poznata po mirnom obiteljskom načinu života, glumica se u svom iskrenom intervjuu prisjetila koliko je teško i turbulentno djetinjstvo imala

Danas je Drew Barrymore brižna majka dvije kćeri, koje je dobila tijekom braka s glumcem Willom Kopelmanom, a malo tko se sjeća njezine burne mladosti. Međutim, glumica je u svom posljednjem šokantnom intervjuu opisala svoje teško djetinjstvo i odrastanje uz drogu i alkohol.

U filmskoj industriji našla se još kao 11-mjesečna beba, a onda je davne 1982. sa samo sedam godina stekla planetarnu popularnost ulogom u filmu E.T. Stevena Spielberga.

Kao i mnoge mlade zvijezde i Drew se našla u paklu droge, alkohola i izlazaka, a za sve danas krivi svoju majku koja joj nije bila pravi primjer i uzor.

'Nemam gotovo niti jednu sliku iz djetinjstva koja je snimljena kod kuće, jer gotovo nikad nisam bila kod kuće. Majka me stalno vodila sa sobom na tulume. Kad mi je bilo samo šest godina odijevala me kao da sam starica od osamdeset', ispričala je glumica za magazin InStyle.

Dodala je i kako je počela pušiti kad joj je bilo devet godina, alkohol je probala odmah nakon toga, a u dobi od 13 tvrdi kako je već bila i na kokainu što ju je na koncu doveo i do odlaska u kliniku na odvikavanje.

  • +12
Drew Barrymore Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Sve što sam znala je posao, drugog života nisam imala. Nisam imala obitelj. Radim otkad znam za sebe. Čudno je to, jer danas me ništa ne bi moglo natjerati da izađem iz kuće', kazala je Drew koja se s 14 godina odrekla skrbništva svojih roditelja.

Budući da je bila problematična, u to vrijeme nije mogla dobiti nove uloge pa je zarađivala radeći i kao konobarica iako priznaje, to joj nije dobro išlo.

Iako ju djetinjstvo nije pripremilo za stvaran život koji ju je čekao nakon što je odrasla, ova je simpatična glumica ipak uspjela postati samostalna, svjesna i odgovorna žena.

Zato danas svojim dvjema djevojčicama, petogodišnjoj Olivie i dvije godine mlađoj Frankie pokušava biti najbolja majka i pravi uzor te unatoč rastavi od supruga priznaje kako je ispunjenija i sretnija no ikad.

Merry Christmas 2017... 2018 you better watch yourself!

Objavu dijeli Drew Barrymore (@drewbarrymore)