RACHEL WEISZ

Slavna 48-godišnja glumica ponosno pokazuje svoj sve veći trudnički trbuščić

22.06.2018 u 09:19

Bionic
Reading

Rachel Weisz prije nekoliko je mjeseci svijetu obznanila kako očekuje dijete sa svojim dugogodišnjim suprugom Danielom Craigom, a od tada je se sve češće može vidjeti u ležernim haljinama koje naglašavaju njezinu trudnoću

Popularna glumica Rachel Weisz u travnju je sa svojim obožavateljima podijelila sretne vijesti i otkrila kako očekuje dijete sa suprugom, Danielom Craigom, javnosti poznatijem po ulogama akcijskog junaka Jamesa Bonda.

48-godišnja trudnica koja već nekoliko tjedana boravi u New Yorku može se sve češće vidjeti u javnosti, a tada posebno do izražaja dolazi njezin istančan modni ukus. Uvijek dotjerana Weisz ni u trudnoći nije zaboravila pratiti trendove, a ovih je dana zbog toplijeg vremena uskočila u laganije krojeve i proljetne uzorke.

Rachel Weisz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Snimljena je u lepršavoj cvjetnoj haljini ispod koje se nazirao trbuščić, traper jaknu, platnene bijele tenisice i veliku crvenu kožnu torbu. Holivudska ljepotica imala je svoje već prepoznatljive blage valove u dužoj verziji popularne bob frizure.

'Daniel i ja smo iznimno sretni. Uskoro ćemo dobiti malog čovjeka. Ne možemo dočekati i da upoznamo njega ili nju. Spol je još uvijek veliki misterij', kazala je nedavno Weisz koja iz prijašnje veze s redateljem Darrenom Aronofskim dobila sina Henryja, danas 11-godišnjeg dječaka.