Claire Danes i Hugh Dancy

Slavlje u domu popularnog glumačkog para: Očekuju treće dijete!

09.01.2023 u 14:37

Bionic
Reading

Glumica koju možemo gledati u seriji 'Homeland' i njezin suprug, koji je također glumac, očekuju treće dijete. Njihova dvojica sinova postat će starija braća, a spol treće bebice obitelji još je uvijek nepoznat

Godina 2023. počela je s mnogim objavama trudnoće pa očekujemo da će godina biti puna sretnih vijesti o rođenju prinova u popularnim obiteljima diljem svijeta. Među njima nalazi se i glumački par Claire Danes i Hugh Dancy koji su nedavno objavili da će uskoro još jednom postati roditelji!

Njihova dvojica sinova desetogodišnji Cyrus i četverogodišnji Rowan uskoro će postati braća petom članu obitelji, a još uvijek se ne zna pridružuje li im se brat ili će morati biti velika braća sestrici.

Zvijezda serije 'Homeland' i simpatični Dancy upoznali su se 2006. godine, a vjenčali tri godine nakon. Glumica ne dijeli puno obiteljskih trenutaka na društvenim mrežama, već veći fokus stavlja na poslovni dio njenog vremena pa objavljuje fotografije s kolegama i pošalice na račun serije.

Iako puno vremena provode na poslovnim projektima, pronašli su savršen balans obiteljskog i poslovnog života. 'Usput smo naučili koliko nam je važno biti što češće fizički zajedno', komentirala je glumica jednom prilikom.

Oboje se trude biti što više sa svojom djecom, a mlađeg sina glumica često dovodi i na filmski set jer ga to uveseljava. 'On je prava beba seta. Voli produkcijsku sobu u studiju zbog svih svjetala. To je sjajno okruženje za dijete. To je cirkus', komentirala je.

  • +8
Claire Danes i Hugh Dancy Izvor: Profimedia / Autor: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia