BEBA STIŽE NA LJETO

Slatko iščekivanje Hrvoja Rupčića: Otkrio spol i ime svog trećeg djeteta

17.03.2020 u 09:32

Bionic
Reading

Početkom veljače se doznalo kako naš poznati perkusionist sa svojom drugom suprugom Ivanom Kujundžić Rupčić krajem ljeta očekuje prinovu. Sada je glazbenik, inače stalni član orkestra kazališta Komedija, obznanio da s voljenom ženom čeka sina

U svom statusu na Facebooku Hrvoje Rupčić je s pratiteljima podijelio sretnu vijest. On i njegova draga, modna kreatorica i fotografkinja Ivana Kujundžić Rupčić slave šest godina od njihovog prvog susreta i dvije od sudbinskog od kad su skupa. Pohvalio se da je napravila pjesmu i skuhala fini objed sa sinom u trbuhu kojeg su nazvali Petar.

Podsjetimo, 50-godišnji Frontmen Cubisma je već iskusni tata budući da iz braka s pjevačicom Kristinom Tinom Kresnik ima 22-sina Nou i 15-godišnjeg Jakova.

Ovo će definitivno biti njegova godina za pamćenje godine. Među ostalim obilježava 25 godina od osnutka Cubisma s kojima svira pola života, a radi i na drugoj putopisnoj knjizi 'U zemlji plemenitih ljudi', o putovanju motorom po Iranu i Perziji kada mu je suputnica bila današnja supruga Ivana. S njom se vjenčao 29. srpnja prošle godine na Biokovu.