SPOJILA IH PROFESIJA

Skladan bračni par: Ovo dvoje glumaca ne viđamo često na crvenom tepihu

29.03.2019 u 14:33

Bionic
Reading

Zvijezde poznatih serije 'Tračerica' i 'O.C.', u braku su već četiri godine ali njihova ljubav ne živi ispred svijetla reflektora. Adam Brody i Leighton Meester pojavili su se nakon dugo vremena zajedno na crvenom tepihu i sve raznježili

Na premijeri njegova novog filma 'Shazam', Adam Brody pojavio se u društvu Leighton Meester, dugogodišnje supruge s kojom dijeli kćerkicu Arlo.

Zgodna glumica koja se proslavila u seriji 'Tračerica' zablistala je u casual crvenoj haljini s cvjetnim uzorkom uz koje je nosila trendi crne natikače na tanku potpeticu.

Adam Brody i Leighton Meester Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Skladni supružnici nisu skidali osmijeh s lica, a budući da je ovo bilo jedno od njihovih rijetkih pojavljivanja u javnosti, oduševili su okupljene. Meester i Brody upoznali su se 2011. na setu romantične komedije 'The Oranges', a zbližili tri godine kasnije snimajući film 'Life Partners'.

  • +7
Leighton Meester Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vjenčali su se u veljači 2014. u tajnosti. Glumica koja je odrasla u problematičnoj obitelji bez oca i s majkom s kriminalnim dosjeom nerijetko je naglašavala da će biti najsretnija kad osnuje svoju obitelj.