BIJEG U PLANINE

Skijanje kao omiljena rekreacija: Evo gdje poznati Hrvati uživaju u zimskim radostima

07.01.2020 u 15:23

Bionic
Reading

Hrvati su odavno dobro poznati zaljubljenici u zimske sportove. Nakon božićnih i novogodišnjih blagdana, onaj tko je još mogao, priuštio si je godišnji odmor izvan granica Hrvatske. Neki su odlučili otputovati u toplije krajeve no većina poznatih poželjela je u skladu s godišnjim dobom osjetiti pravu zimu

U prosincu i siječnju naši poznati vladaju skijaškim stazama gdje se diče svojim vještinama i vratolomijama na snijegu. Ove godine najprivlačnija su im austrijska skijališta budući da ih se veliki broj uputio ondje. Među njima je i Anja Alavanja Romac. Voditeljica emisije 'Zdravlje na kvadrat' sa suprugom Željkom i sinovima, sedmogodišnjim Jakovom i četverogodišnjim Ivorom uživa u Nassfeldu.

Ondje se smjestio i pjevač Saša Lozar koji je na zimovanju sa suprugom Marinom i 11-godišnjom kći Evom.

View this post on Instagram

Pizza ili germknedla? Ili oboje 🐷

A post shared by SAŠA LOZAR (@sasalozar) on

Iz Nassfelda se oglasila i jedna od najpoznatijih domaćih dizajenrica interijera Mirjana Mikulec. 'Na odmoru uvijek sretnemo neke stare i upoznamo neke nove prijatelje', napisala je urednica emisije InDizajn uz fotografiju na kojoj pozira sa čupavim psićem.

Zadnjih dana u Nassfeldu je boravila i Ecija Ojdanić.

'Ovo je bilo najbolje skijanje ikad. Savrseno vrijeme, klinci već veliki, nikom ne treba navlačiti pancerice, mogu skijati cijeli dan, super društvo... ma milina. Odmorna, napunjenih baterija, potpuno spremna za sve izazove koji kreću već sutra', napisala je prije odlaska sa zimskog odmora.

Mario Valentić na skijaškim stazama uživa u društvu starijeg sina. Prvo su bili u Kranjskoj Gori, a njihovo novo odredište je Kreischberg.

View this post on Instagram

Kafca & kakao;) #healthyfitbymariovalentic

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic) on

Tradicionalno i ove godine skija Sandi Cenov. Na Instagramu je objavio obiteljsku fotografiju iz austrijskog Gertitzena. 'Blesava obitelj. I takoooo', poručio je 51-godišnji glazbenik.

View this post on Instagram

Juhuhu!!! ❄️☃️⛷🎿

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov) on

U Austriji na snježnim padinama Bad Kleinkirchheima gušta pjevač grupe Vatra i član žirija showa 'The Voice', Ivan Dečak. Ondje boravi sa svojom životnom partnericom Ninom te Aljošom Šerićem i njegovom suprugom Antonijom.

U istom zimovalištu Bad Kleinkirchheim sa svojim dečkom je i Gabriela Pilić, pobjednica prošlogodišnje sezone showa 'Ples sa zvijezdama', u kojem je plesala s glumcem Slavkom Sobinom.

Dalmatinci odavno nisu rijetka pojava na skijalištima, a neki od onih poznatijih javnosti su Giuliano Đanić. On ove godine skija u Italiji, a za talijanske alpe odlučila se i Marijana Batinić. RTL-ova voditeljica na odmoru je sa suprugom Matejom Pašalićem i četverogodišnjom kćerkicom Emom.