IZGLEDA SJAJNO

Sjećate se lijepe Vanesse Radman? Dugo je nismo vidjeli

12.11.2017 u 13:37

Bionic
Reading

Glumica koju pamtimo iz prvih hrvatskih sapunica, Vanessa Radman, pojavila se na Hrvatskoj noći u Frankfurtu, tradicionalnoj glazbenoj manifestaciji na kojoj već devetu godinu zaredom domaće zvijezde pjevaju pred našim iseljenicima

Lijepu glumicu dugo nismo imali prilike gledati na televizijskim ekranima, glumila je u serijama 'Ponos' Ratkajevih", 'Obični' ljudi', 'Zakon ljubavi', a zadnju ulogu Vanessa Radman imala je u sapunici 'Zora dubrovačka'. Tijekom snimanje te serije Vanessa je teško ozlijedila kralježnicu nakon čega se dugo oporavljala.

U isto vrijeme prolazila je i tešku životnu fazu, razvod nakon deset godina braka s njemačkim scenografom Timom Pannenom, koji je okončan 2014.

  • +47
Hrvatska noć u Frankfurtu Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'I danas, nakon te ozljede kralježnice, ne razmišljam je li to za mene bilo dobro ili ne. To je tako bilo. I sad opet idem pravo, znam da dolaze dobra vremena za mene. Ipak, ovo je ogromna zemlja, treba malo više vremena da se čovjek zalaufa. U Hrvatsku me svojedobno ponijela ljubav, a onda je došao i posao. Bilo je tada i Njemačkoj posla, ali isto me sve vuklo dolje. U Hrvatskoj bih uvijek rado glumila, ali na moju veliku tugu i žalost nisam više u Zagrebu. A kad je meni tamo tako lijepo... Malo sam i romantična i blesava po tom pitanju, volim rodnu grudu, volim svoj kraj, ljude i prirodu. Ne želim filozofirati, ali stvarno nismo svjesni koliko je lijepa naša zemlja', rekla je svojedobno glumica u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

  • +6
Vanessa Radman Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Iako živi i radi u Njemačkoj priznaje da i dalje rado svraća u obiteljsku kuću nedaleko od Križevaca, gdje je provela djetinjstvo.