kao da ne stari

Sjećate li se Toni Braxton? I dalje pjeva i izgleda bolje nego ikada

23.12.2017 u 11:58

Bionic
Reading

Devedesetih godina bila jedna od vodećih svjetskih ženskih vokala. Toni Braxton publika najviše pamti po hitovima 'Unbreak My Heart' iz 1996. godine te 'He Wasn't Man Enough' iz 2000. godine. Iako je razmišljala o prekidu karijere te je prije godinu dana priznala da boluje od lupusa i dalje je glazbeno aktivna

'Moje srce više nije u glazbi, mrzim što to moram reći. Više neću snimati albume, možda povremeno još nastupim jer to je ono što volim najviše. Novih projekata neće biti', najavila je Toni Braxton 2013. godine, no predomislila se te je i danas glazbeno aktivna.

Prvi album je objavila 1993. godine, a on joj je donio tri Grammyja. Hit 'Unbreak My Heart', koji je posvetila svom dečku koji je poginuo, objavljen je 1996. na albumu 'Secrets', za koji je osvojila dva Grammyja. Za treći album 'The Heat' ' također je osvojila Grammy, a nakon njega objavila je još tri albuma.

50.

A post shared by Toni Braxton (@tonibraxton) on

Pjevačica je prije tri godine u memoarima napisala kako je tijekom svoje najveće slave ‘90-ih bila jako depresivna. Dvije godine nakon što je izdala album 'Secrets' 1998. proglasila je bankrot. Pored teške financijske krize, Toni je pretrpjela i pobačaj dok je čekala dijete s tadašnjim suprugom Kerijem Lewisom s kojim je bila u braku od 2001. do 2009. godine, no tek 2013. su se službeno rastali. Tijekom zajedničkih godina dobili su dva sina.

Iako se bori s autoimunom bolešću, danas izgleda bolje nego ikad.

  • +3
Toni Braxton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kroz svoju karijeru prodala je 67 milijuna albuma i jedna je od najuspješnijih r'n'b pjevačica, a imala je i reality shiow, 'Braxton Family Values'.

U rujnu ove godine objavila novi singl 'Deadwood' s kojim najavljuje album 'Sex & Cigarettes', koji bi trebao biti objavljen iduće godine.