NIJE SE PROMIJENIO

Sjećate li se ovog meksičkog zavodnika? I dalje osvaja ženska srca

21.09.2018 u 14:19

Bionic
Reading

Hrvatska publika ga pamti iz 'Esmeralde', 'Otimačice' ili 'Montecrista', a glumio je i u 'Odavde do vječnosti', 'Strasti', 'Zori', 'Istinskoj ljubavi' i brojnim drugima. Fernando Colunga nekoliko je puta proglašen i najzgodnijim glumcem na svijetu. Danas taj meksički glumac ima 52 godine, a svojim izgledom i dalje osvaja žene diljem svijeta

Devedesetih je bio pravi mamac za gledateljice, a u to vrijeme mnogi nisu ni sanjali da će jednog dana meksičke serije zamijeniti danas gledane - turske. Iako je pragu šestog desetljeće života, Fernando Colunga danas izgleda puno mlađe i kao u najboljim godinama. Slavu mu je donijela serija 'Marimar' 1994. godine, a od tada je glumio u brojnim telenovelama te u više filmova.

View this post on Instagram

Buenas tardes 😎😂✌👍😉🌝

A post shared by Fernando Colunga (@fernandocollunga) on

I dalje glumi. Seriju 'Passion and Power' snimio prije dvije godine, a živi na staroj slavi, u čemu mu puno pomaže - markantni izgled. Osim života na staroj slavi i dobro zarađuje, pametno investira. Časopis People With Money ga je proglasio najbolje plaćenim glumcem na svijetu.

Iza sebe ima propali brak, a trenutno je sam. Bio je u vezama s mnogim kolegicama, a izjavio je da jednog dana planira zasnovati obitelj. posljednjih godina meksički mediji neumoro preispituju njegovu seksualnost.

  • +2
Fernando Colunga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia