EKSCENTRIČNA PJEVAČICA

Sjećate li se Nikite? Nekad je bila dance zvijezda, a sada 'češlja aure' i traži muškarca koji je sličan Isusu

17.12.2018 u 10:54

Bionic
Reading

Nikolina Ivošević, umjetničkog imena Nikita, na sceni se pojavila krajem 80-ih, no pravu ekspanziju doživljava 90-ih, kad u Hrvatskoj vlada era dance glazbe. Bila je poznata po svom raskošnom vokalu, ali i kontroverznim izjavama te ekscentričnom ponašanju. Danas ima potpuno drugačiju misiju u životu, evo kakvu

Umjetnica i pjevačica iz Rijeke u poplavi dancera devedesetih je osvajala vrhove glazbenih ljestvica u Hrvatskoj. No 1995. godine gubi joj se svaki trag, a sredinom 2000-ih njezin povratak na estradu biva bezuspješan. U Kazalištu Komedija radila je 15 godina, točnije do 2011. godine, te nastupala u brojnim mjuziklima: 'Crna kraljica', 'Isus Krist Superstar', 'Kosa' i 'Kraljica labirinta'. Snimila je šest albuma. Nakon uspješne karijere navodno su je snašli financijski problemi zbog kojih se preselila roditeljima. Godine 2006. rodila je sina Antonija.

'Mogu reći da sam duša koja je došla na Zemlju da osvijesti mnoge ljude. To mi se ostvarilo još prije 29 godina - jednostavno, kroz ljubav sam se kompletno otvorila. Roditelji su vidjeli da se ne mogu nositi sama sa sobom pa su me odveli kod mog prijatelja, duhovnog učitelja. Onda sam sama sebe počela iscjeljivati. Sad na svima radim isto: balans aure, češljaš auru i staviš u kuglu zlatnu', ispričala je Nikolina Ivošević Nikita.

Pjevačica s rasponom glasa od čak četiri i pol oktave kaže da je još uvijek dio scene. 'Jesam na estradi, ali mediji nisu uz mene. Nemam, recimo, 12 PR-ova koji su uz mene i koji bi me upakirali. Mene ne treba upakirati', tvrdi Nikita koja je 2003. godine dobila status umjetnice, a 2010. status glumice.

Izvor: Društvene mreže

Ova 48-godišnjakinja je ispričala kakvog muškarca traži.

'Ako nađem nekog sličnog Isusu Kristu, znači čisti primjer muškarca koji je i duhovan i koji može vladati sobom, zašto ne? Mora biti vegan!', poručila je.

  • +9
Nikita Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Sop / CROPIX