IMA LI ŠANSE?

Sjećate li se hit filma ‘Djevojke s Beverly Hillsa’? 24 godine kasnije ekipa je ponovno na okupu, a obožavatelji se nadaju i nastavku

25.03.2019 u 13:15

Bionic
Reading

Kada je 1995. premijerno prikazan 'Djevojke s Beverly Hillsa', film je preko noći postao veliki hit, a glavni glumci, Alicia Silverstone i Paul Rudd, zvijezde. Dio ekipe ponovno se okupio, a obožavateljima je to bilo dovoljno da krenu s pitanjima o novom nastavku hit filma

Od hit filma 'Djevojke s Beverly Hillsa' prošle su nevjerojatne 24 godine, no za neke od članova ekipe, vrijeme kao da je stalo. Vidljivo je to i sa fotografije koju je objavio na svom Instagram profilu Breckin Meyer, koji je u filmu utjelovio Travisa Birkenstocka, a na kojoj su, osim njega, glavne zvijezde, Alicia Silverstone i Paul Rudd, te Donald Faison.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

We. Have. No. Clue.

Objavu dijeli Breckin Meyer (@breckinmeyer)

Upravo zvijezde filma, Alicia Silverstone i Paul Rudd, kao da i nisu ostarili u ovih dva i nešto desetljeća, a njihovo okupljanje oduševilo je sve obožavatelje ovog filma, koji se nadaju i nastavku, osobito nakon što je još prošle godine Paramount najavio kako razmišljaju o remakeu filma.

Nažalost, ako se i snimi nastavak filma, ili remake, u njemu neće biti Brittany Murphy, koja je preminula prije točno deset godina.

  • +2
Film 'Djevojke s Beverly Hillsa' Izvor: Profimedia / Autor: Studio Only