BILI SU SENZACIJA

Sjećate li se grupe Teens? Prošlo je 17 godina otkako su prestali postojati, a njihov frontmen i dalje je aktivan

24.01.2020 u 14:58

Bionic
Reading

Svoja tri albuma prodali su u preko 30.000 primjeraka, a gdje god bi se pojavili slijedila ih je vojska obožavatelja. Žarili su i palili scenom sedam godina, 2000. osvojili Porina za novog izvođača, a onda je grupa Teens odlučila prestati djelovati. Pjevač grupe Daniel Beni i dalje nastupa sa svojim D'Beni bendom

Tko je Daniel Beni dobro znaju svi oni koji su bili djeca ili tinejdžeri krajem devedesetih. S grupom Teens ostvario je dječačke snove, nakon toga se povukao iz glazbe. Uzeo je pauzu, zaposlio se i u slobodno vrijeme opet posvetio muzici.

Na scenu se vratio svojim D’Beni bendom, a 2016. prijavio se u 'The Voice', otpjevao je pjesmu Dine Dvornika 'Hipnotiziran', ali nije prošao dalje.

Prije tri godine Teensi su se okupili ali samo kako bi iznenadili prijatelja na vjenčanju. Tada je s njima zapjevala i pjevačica iz originalne postave, Claudia Beni koja je nakon nastupa na Eurosongu 2003. glazbi rekla 'goodbye', radila kao frizerka, pa je opet zapjevala s lokalnim bendom Koktels, a sada se bavi trgovinom s kavom.

Danas je 34-godišnji Daniel u sretnom braku sa suprugom Barbarom i otac je jednogodišnjeg sinčića Liama. Nedavno je sa svojim bendom potpisao diskografski ugovor za Hamar Mediju, krenuo raditi na autorskim pjesmama, a jednu od novih skladbi, nazvanu 'Doza' predstavio je nedavno.

U videospotu za tu pjesmu se kao glavna glumica pojavljuje bivša manekenka Jelena Urukalo s kojom su prije 15-ak godina još u vrijeme Teensa zajedno snimali spot.