ZVIJEZDA SAPUNICA

Što se dogodilo s licem Gabriele Spanic, poznate 'otimačice'? Toliko je pretjerala s estetskim zahvatima da izgleda neprepoznatljivo

16.01.2019 u 11:41

Bionic
Reading

Njezina uloga u jednoj od najpoznatijih meksičkih sapunica, 'Otimačici' (La Usurpadora), proslavila ju je diljem svijeta, a osobito u Hrvatskoj, domovini njezina oca. Rođena Venezuelanka krajem devedesetih bila je zvijezda svjetskih razmjera, no danas je poznatija po mnogobrojnim estetskim operacijama, zbog kojih ju javnost ne prestaje prozivati

Zbog svojih savršenih crta lica devedesetih godina Gabriela Spanic bila je jedna od najtraženijih glumica Južne Amerike. Rođena u Venezueli, proslavila se u meksičkim telenovelama, a Hrvati su je uvijek uzdizali u nebo zbog njezina hrvatskog porijekla.

Danas 46-godišnjakinja i dalje je u svijetu showbiznisa, no u medijima se puno više piše o njezinim estetskim operacijama i prekomjernoj upotrebi botoksa, negoli o poslovnim uspjesima, a njezine posljednje objave na Instagramu nisu baš pozitivno dočekane.

Naime, Gabriela Spanic objavila je snimku, u kojoj samu sebe snima izbliza, a iz koje je itekako vidljivo kako vjerojatno ne postoji dio lica koji joj nije zahvaćen mnogobrojnim estetskim zahvatima. Ispod snimke ubrzo su se krenuli redati komentari, u većini slučajeva negativni.

'Što si napravila od sebe? Totalno si izdeformirana...', 'Bože, nevjerojatno je koliko si neprepoznatljiva. Prije si bila savršena, no te jagodice su grozne... kirurg je napravio loš posao...'. 'Nevjerojatno je koliko je uništeno lice koje je nekoć bilo savršeno', samo su neki od komentara ispod snimke.

I doista, samo jedan pogled na njezino lice daje jasno do znanja da je imala nekoliko estetskih operacija, kao i da se redovito podvrgava tretmanima botoksa, zbog čega joj je lice u potpunosti ukočeno. Nekoć jedna od najljepših žena danas izgleda u potpunosti neprepoznatljivo.

  • +7
Gabriela Spanic Izvor: Profimedia / Autor: N.N.