JONATHAN LIPNICKI

Sjećate li se dječaka iz 'Jerry Maguirea' i ‘Stuarta malog’? Evo kako danas izgleda zvijezda tih filmova

31.05.2019 u 09:32

Bionic
Reading

Danas ima 28 godina i gotovo više uopće ne nalikuje plavokosom dječaku s naočalama, kakav je bio u hit filmovima 'Jerry Maguire' i 'Stuart mali'. Iako i dalje snima, uspjeh kakav je postigao kao šestogodišnjak i kada je glumio rame uz rame s Tomom Cruiseom i Renee Zellweger više nije postigao

Širok osmijeh, okrugle naočale i plava, razbarušena kratka kosa 'kupila' su brojne simpatije milijuna gledatelja diljem svijeta kada je te 1996. svjetlo dana ugledao hit film 'Jerry Maguire'. Danas 28-godišnjak, Jonathan Lipnicki u to je vrijeme bio prava dječja glumačka zvijezda, koji je snimao rame uz rame s najvećim holivudskim facama - Tomom Cruiseom i Renee Zellweger.

  • +4
Jonathan Lipnicki Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Danas Lipnicki ima 28 godina, gotovo uopće ne nalikuje na tog dječaka, a iako i dalje snima, uspjeh kakav je doživio u djetinjstvu više mu se nije ponovio.

Razlog se možda krije i u činjenici da se već godinama bori s anksioznošću, a iako su ga mediji tražili da o tome priča u intervjuima, za sada je to odbio, no javno se oglasio o svemu na Instagramu. Naime, Jonathan Lipnicki u školi je bio žrtva zlostavljača, često su mu se rugali, a kada je došao u tinejdžerske godine, zvali su ga homoseksualcem.

'Kao klinca su me neprestano vrijeđali, a danas su mi ti isti ljudi prijatelji na Facebooku. U tom periodu sam se osjećao kao zadnje smeće. Dobivao sam panične napade, nisam želio ići u školu jer nisam znao hoću li preživjeti dan. U jednom trenutku sam se povukao u sebe i odlučio se posvetiti ostvarenju svojih snova', napisao je na društvenim mrežama.