prezgodan je

Sin rock zvijezde Jon Bon Jovija, pljunuti je otac: Na naslovnici časopisa pokazao svoju zavidnu mišićavu građu

05.05.2022 u 22:07

Bionic
Reading

Sa svojom zlatnom kosom, kožnim jaknama, poderanim trapericama i posebnim vokalom Jon Bon Jovi je nekoć slovio za ultimativnog seks simbola, a ako je suditi po fotografijama iz časopisa 'Man About Town' sin legendarnog glazbenika, Jake Bongiovi nije daleko od njega. Ostavio je obožavatelje zaprepaštenimabudući da izgleda jednako zavodljivo baš kao njegov otac

Zgodna mlada zvijezda, koja je nedavno potpisala ugovor s agencijom IMG na snimanju je pokazao svoju mišićavu raskoš, a sa svojim plavim pramenovima i crtama lica nevjerojatno nalikuje rockeru iz kultnog benda.

Jake Bongiovi se u ožujku pojavio na crvenom tepihu s djevojkom Millie Bobby Brown (zvijezda serije 'Stranger Things'). Nakon što su postali službeni na Instagramu još u studenom prošle godine, njihovo prisustvo na godišnjoj ceremoniji dodjele označilo je njihovo prvo pojavljivanje kao par.

Za časopis 'Man About Town' Jake je otkrio da nema nikakvih glazbenih aspiracija kao njegov slavni otac. 'Ono što dijelim sa svojim tatom je ljubav prema filmovima' ispričao je i priznao da se preselio u London iz New Yorka, u pokušaju da se zaposli u glumi.

Podsjetimo, Jon osim Jakea ima 28-godišnju kćer Stephanie te sinove 25-godišnjeg Jessea i 16-godišnjeg Romea sa suprugom 60-godišnjom Dorotheom Hurley. Bračni par se prvi put upoznao 1980. dok je pohađao srednju školu u New Jerseyju, a potom su osnovali obitelj. Obitelj od 2006. vodi zakladu Jon Bon Jovi Soul Foundation koja ima za cilj okončati glad i beskućništvo kroz njihove restorane Soul Kitchen koja posluje po principu 'plati koliko god možeš'.

Jake Bongiovi Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL