Prvi put u takvoj ulozi

Severina o ulasku u 'SuperStar': 'Showu će se najviše veseliti moja mama'

11.07.2023 u 08:51

Bionic
Reading

Ove jeseni televizijski program donosi novitet. Na RTL-u kreće novi glazbeni spektakl 'Superstar', a po prvi put kao članica žirija naći će se slavna Splićanka. Otkrila je neke zanimljivosti vezane uz Superstar, a snimka je objavljena na službenom Instagram profilu showa

'Ovom showu će se najviše veseliti moja mama zato što ona meni uvijek kaže: 'A sinko, nema te na televiziji'. Ja njoj nikako nisam mogla objasniti da ipak negdje pjevam i egzistiram bez obzira na televiziju. Međutim, i ona i ja i svi moji bližnji vole takve showove. Doduše, ja ih rijetko gledam i nekako malo sam uvijek bila skeptična zato što ti klinci na kraju nisu poslije postali osobe koje su napunile arenu ili su napravili nekakve velike karijere. Čast iznimkama. I prihvatila sam biti u žiriju 'SuperStara' jer mislim da će ovaj put biti drugačije', ispričala je Severina.

Mnogi je vjerojatno zanimalo kako to da je prihvatila taj televizijski angažman pa je razriješila nedoumice svojim odgovorom: 'Prihvatila sam biti u žiriju Superstara zato što mislim da će ovaj put biti drugačije', poručila je.

Na kraju je istaknula da je najvažnije to da kandidati dobro upotrijebe svoje emocije tijekom nastupa. 'Mi smo samo tu da je kanaliziramo i da prepoznamo njihov talent. Jedva čekam slijedeće epizode i mislim da će ovo putovanje biti jako zabavno', zaključila je Severina.

  • +3
Severina i Fashion&Friends Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar