OVOGA ĆE SE SJEĆATI

Šetnja parkom za Shakiru se umalo pretvorila u pravu katastrofu

30.09.2021 u 16:48

Bionic
Reading

Dok je sa osmogodišnjim sinom Milanom šetala parkom u Barceloni, slavna Kolumbijka nije ni sanjala kako bi išta moglo poći po zlu. No, savršen dan uskoro se pretvorio u katastrofu, nakon što su ih napale divlje svinje

Iako je u međuvremenu fotografije obrisala sa Instagram Storyja, nije trebalo puno da ih pojedini svjetski mediji objave na portalima. Trebao je to biti sasvim lijep i sunčan dan, koji je slavna kolumbijska pjevačica i supruga nogometaša Gerarda Piquea, Shakira odlučila iskoristiti za šetnju sa osmogodišnjim sinom Milanom.

No, šetnja se umalo pretvorila u katastrofu, nakon što su ih napale dvije divlje svinje u jednom od parkova u Barceloni. Na snimci, koju je obrisala, nije se vidjelo njezino lice, a pokazuje rastrganu ručnu torbicu nakon susreta sa divljim životinjama.

  • +2
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Face to Face / Profimedia

'Pogledajte što su dvije divlje svinje, koje su me napale u parku, napravile od moje torbice. Odvukle su moju torbicu u šumu, zajedno s mobitelom', pričala je na snimci Shakira, a potom je otkrila da nije životinjama torbicu prepustila bez borbe.

U jednom trenutku Shakira govori svom sinu: 'Milan reci istinu. Reci kako se tvoja mama suprostavila divljoj svinji.' Srećom po nju, ali i osmogodišnjeg sina, divlje svinje, koje su inače poznate kao iznimno agresivne ukoliko se osjete ugroženima, njih nisu napale.