posebno značenje

Sementa Rajhard otkrila koje je ime dala kćeri i pokazala prvu fotografiju malene

23.04.2020 u 10:48

Bionic
Reading

Sementa Rajhard i njezin zaručnik, građevinski poduzetnik Vanja Brundula prošlog su tjedna dobili djevojčicu, a sada je otkriveno da su djevojčici dali ime Stella

'Naša tri srca kucaju zajedno. Naša najslađa. Naš blagoslov. Naša ljubav i zajedništvo. Naša zvjezdica. Naša curica. Naše sve. Princeza Stella', napisala je Sementa Rajhard pokraj fotografije na kojoj svoju djevojčicu drži za ruku.

Zvijezda serija 'Stella' i 'Čista ljubav' u jednoj od objava objasnila je da su joj se prioriteti promijenili.

'Sad sam mama i imam svo vrijeme svijeta za moju princezu i presretna sam i sama sebi se smijem kad se sjetim kako sam razmišljala, i što mi je bilo najvažnije ali opet, tada je to bilo tako i neka je. Kad vidim ovakve fotke dok sam doma u karanteni, bez šminke i frizure, štikli i haljina već 4 mjeseca. Cijenim svaki svoj outfit i danas i svaki u prošlosti i u budućnosti, svaki izlazak i sve ljude oko sebe koji mi unose pozitivu u život', otkrila je u poduljem postu.

Ime Stella za tu 29-godišnjakinju ima posebno značenje. Podsjetimo, Sementa je u prvoj hrvatskoj glazbeno-dramskoj seriji 'Stella', koja se prikazivala na Novoj TV 2013. godine, glumila lik Jasmine Klarić. To je bio jedan od njezinih prvih projekata u kojima ju je zamijetila šira javnost.