tužna obljetnica

Sanja Doležal već 11 godina živi bez svoje velike ljubavi: Prisjetila se pokojnog supruga

03.05.2023 u 09:55

Bionic
Reading

Na današnji dan prije jedanaest godina preminuo je bubnjar Novih fosila, Nenad Šarić. Njegova supruga, pjevačica i voditeljica, svake godine u isto vrijeme uz kratku posvetu prisjeća se iznenadnog odlaska jedne od najvažnijih osoba u svojem životu

'Neno, 10.10.1947.-03.05.2012.', napisala je Sanja Doležal i ove godine pored fotografije voljenog muškarca i stavila emotikon srca.

Nenad je preminuo naglo od posljedica moždanog udara u Općoj bolnici u Karlovcu. Pjevačica je s njim bila u braku od 1993. te su dobili sina Luku i kćer Leu.

Sanja se nakon smrti supruga na neko vrijeme povukla iz javnosti kako bi prežalila taj težak gubitak.

'Naučiš živjeti s time. Sada o tome mogu razgovarati normalno, prve dvije godine su bile strašne, jer to je šok, kada netko ode iznenada, kada nisi pripremljen, za mene, za djecu. Definitivno nam je to promijenilo život iz temelja. Dakle, jedan život koji smo imali 23-24 godine, nakon toga, na neki način, krećeš ispočetka, jer znaš da moraš nastaviti i živjeti i raditi. Kao robot, jer u tom trenutku misliš da je život stao, a nije', rekla je ranije za Jutarnji list o najtužnijem razdoblju života.

  • +3
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Trenutno Sanja punom parom odrađuje koncerte s Marinkom Colnagom i Vladimirom Kočišem-Zecom izvodeći najveće hitove Novih Fosila. Nedavno su održali konceet u Lisinskom te nastupali i u Kanadi. Osim toga Sanja već dugi niz godina ima i svoju kulinarsku rubriku u IN Magazinu.

NA REVIJI ELFSA

Sanja Doležal zbog njih je pobjegla iz svoje oaze mira i pokazala izdanje u kakvom je rijetko viđamo

Pogledaj galeriju