kakva romantika

Sandra Perković u ljubavnom zanosu: Poljupci i zagrljaji u engleskoj prijestolnici

14.02.2022 u 12:45

Bionic
Reading

Naša najtrofejnija atletičarka nedavno je boravila u Dubaiju gdje su ona i njezin dečko i trener Edis Elkasević proslavili 10. godišnjicu svoje veze. U emotivnoj objavi na Instagramu istaknula koliko je zaljubljena i koliko joj njezin dragi znači, a sada ponovo to pokazuje fotografijama iz Londona

Sandra Perković pokazala je kako gušta u glavnom gradu Ujedinjenog Kraljevstva u razgledavanju brojnih straktivnih mjesta, a pala je predvalentinovska, romantična večera s njezinim voljenim Edisom Elkasevićem.

'Volim te uvijek i zauvijek', opisala je Sandra Perković fotografiju koju je objavila na Instagram storyju na kojoj ljubi svog dečka i trenera čestitavši mu tako Dan zaljubljenih. Inače, Perković nema problema s tim da na Instagramu pokaže koliko joj partner znači, no ranije je detalje veze čuvala samo za sebe.

'Krenuli smo u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira', otkrila je atletičarka svojedobno za In magazin.

  • +2
Sandra Perković u Dubaiju Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram