u novom intervjuu

Sandra Perković o vezi s dugogodišnjim partnerom i mogućem vjenčanju: 'Mislim da bi mu to prisjelo'

22.09.2020 u 18:40

Bionic
Reading

Naša najbolja atletičarka i zlatna olimpijka Sandra Perković u novom intervjuu dotakla se svog privatnog života osvrnuvši se na dugogodišnjeg partnera i trenera Edisa Elkasevića, pritom otkrivši kako je započela njihova ljubavna veza, zašto smatra da su njih dvoje dobar par, ali i kakav je njezin odgovor na brojna pitanja o vjenčanju

'Edis i ja upoznali smo se kad sam ja još bila djevojka. Ja sam njega upoznala kad sam imala 15 godina. Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo. Tada sam osvojila prvo olimpijsko zlato, počeli su ti neki veliki uspjesi. Još sam bila dijete, ne možeš se s 22 godine nositi s olimpijskim zlatom i ponašati kao što se ponašam danas kad sam zrela i odgovorna. Ti si mlad i lud, uzeo si olimpijsko zlato i partijao bi do jutra, onda imaš tu osobu koja je tu u tvom životu kad ti odrastaš. On me zna i najbolju i najgoru. Naša dugovječnost je upravo u tome što me on ne osuđuje ni najbolju ni najgoru jer, nekako bih rekla, ima on te trenerske crte i u privatnom životu. On razumije, nikad neće napadati, uvijek prvo nađe sve razloge zašto se nešto dogodilo i onda donese zaključak. Mislim da se poštujemo, kako ja njega poštujem na terenu i izvan terena, da on isto tako mene poštuje na obje stavke. Zato nas dvoje idemo naprijed. Zato nas dvoje možemo! Kad se razdvojimo na dva sata, ja dođem puna dojmova, kao da nas nije bilo tri dana. Povezani smo, on mi je najbolji prijatelj, životni partner, trener, sve u jednom', ispričala je za InMagazin Nove TV naša proslavljena atletičarka.

Na pitanje kako se nosi sa upitima na račun uplovljavanja u bračnu luku, Sandra je odgovorila da ju pretjerano ne smetaju.

'Ne, ne ide mi na živce jer me nitko ne pita, ja svima kažem: 'Ja idem u Tokio sa svojim prezimenom!' To je neka interna zezancija. Kako ja imam dva zlata, iz Rija i Londona, Perković je to osvojila, sad bi bilo glupo da u Tokio dođe neka Elkasević i ne dao Bog da ta Elkasević ne osvoji zlato. Mislim da bi mu to prisjelo. I on me pušta da odradim svoju priču, da odradim sa svojim prezimenom u Tokiju, onda ćemo lako', zaključila je.