O DETALJIMA IZA KULISA

Sandra Bagarić o nastupu u 'Masked singeru': 'Po prvi put u karijeri sam pala s bine'

26.04.2022 u 11:42

Bionic
Reading

Prošlog vikenda od showa se oprostila Majka Zemlja ispod koje se skrivala poznata operna pjevačica i glumica. Kaže da nije razočarana ispadanjem iz RTL-ove emisije

'Moj prepoznatljivi glas je skoro pa nemoguće sakriti, kad idem na plac, bez šminke, sa sunčanim naočalama i repićem, tete na placu me prepoznaju po glasu, a na kraju krajeva trideset godina radim na prepoznatljivosti svoje osobnosti', rekla je Sandra Bagarić za 24sata.

Dodala je kako su je svi koji je poznaju prepoznali već po prvom tonu te da joj je to s jedne strane bio kompliment te da kostim, krinolina asocira na primadonsku ulogu kakve igra čitav život. Objasnila je kako je njezin kostim bio inspiriran 'zelenom livadom', lajtmotivom iz mjuzikla 'Jalta, Jalta' gdje igra glavnu ulogu Nine Filipovne i smatra kako je Juraj Zigman napravio sjajne kreacije za svaku masku.

  • +20
Masked Singer, 4. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: GORAN JAKUS

U pauzama su, otkrila je, imali svoje garderobe i mogućnost predaha i skidanja maske barem sa glave. 'Ovaj show nije za klaustrofobične, ali sam se odmorila od šminke, frizure, nepotrebnih razgovora, ukratko, relaksirajuće iskustvo i nešto novo', priznala je operna pjevačica. Iz showa će pamtiti i svoj prvi pad sa scene u 30 godina karijere.

'Vidljivost ispod maske je vrlo ograničena, mrak je bio na probi, zakoračila sam u prazno i 'ljosnula'... Kostim je veliki i pun materijala te je amortizirao udarac, a globus je bio zaštitna kaciga koja je sačuvala glavu. Dva dana su me boljeli mišići, a lagana masnica na koljenu koja mijenja boje je suvenir iz emisije. Al’ na mlado je pa će proći. Imam anegdotu za sjećanje', izjavila je Sandra.