JEDNA JE MAMA

Sada je jasno od koga je Tara Thaller naslijedila izgled i vitku figuru

24.10.2023 u 19:47

Bionic
Reading

Na svom Instagram Storyju hrvatska glumica Tara Thaller prisjetila se svoje maturalne večere i objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom mamom

Iako posljednjih mjeseci javnost najviše zanima njezin ljubavni život, i to nakon što se razvela od kolege Farisa Pinje i započela vezu sa svojim mentorom iz 'Plesa sa zvijezdama', Mateom Cvenićem, ovoga je puta Tara Thaller sve iznenadila novom objavom.

Plavokosa glumica prisjetila se svoje maturalne večere, za koju je odabrala crnu kratku haljinicu s dekolteom i bordo espadrile na platformu, zaokruživši sve šeširom.

A ispred poznatog zagrebačkog hotela, gdje je održana maturalna večera, Tara je pozirala sa svojom majkom, od koje je pokupila izgled, ali i vitku liniju. 'Povratak u prošlost. Mama i ja na mojoj maturalnoj večeri', napisala je Tara preko fotografije objavljene na Instagram Storyju.

Inače pravo prezime Tare Thaller je Filipović, no ona je sama, kako je već pričala, nakon prve filmske uloge odlučila uzeti prezime svoje prabake - Thaller.

PREMIJERA FILMA

Već dugo nismo vidjeli toliko poznatih lica na jednom mjestu, a sve zbog 'Bosanskog lonca'

Pogledaj galeriju

Njezino djetinjstvo obilježio je i razvod roditelja, no ona je sama, kako je rekla, isti dobro podnijela. 'Definitivno vjerujem da je to na mene utjecalo i više nego što sam svjesna. Super je da sam kao dijete imala stariju sestru, mlađeg brata za početak, igrali smo se, nikad mi nije bilo dosadno. Naučila sam dijeliti, nikad nismo bili bogati, nekad nam je i manjkalo novca i onda naučiš cijeniti neke stvari i dijeliti', izjavila je svojedobno Tara Thaller, koja je iz maminog i tatinog novog braka dobila još troje braće i sestara .