NOVI NASTAVAK

Sada je i službeno: Jennifer Grey vraća se u 'Prljavi ples'

29.04.2022 u 15:05

Bionic
Reading

Iako je od same najave o odluci da se snimi nastavak kultnog filma 'Prljavi ples' prošlo skoro dvije godine, pandemija koja je usporila cijeli projekt više ne uzima toliko maha pa pripreme za snimanje teku dalje. Glumica Jennifer Grey potvrdila je svoje sudjelovanje u filmu

Jennifer Grey, partnerica Patricka Swayzea u romantičnoj drami 'Prljavi ples' pojavit će se u nastavku tog klasika iz 1987., piše Daily Mail.

Iako nisu navedeni daljnji detalji, glas tijekom prezentacije jednostavno je rekao: 'Jennifer Grey se vraća u Kellerman's u sljedećem poglavlju' s Kellermanovim luksuznim odmaralištem Catskills u kojem je smješten originalni klasik iz 1987. godine'.

U original Grey glumi Frances 'Baby' Houseman, tinejdžericu opčinjenu instruktorom plesa na odmoru u ljetovalištu u državi New York 1960-tih.

  • +8
Jennifer Grey Izvor: Profimedia / Autor: Coll A.Pelé / Starface / Profimedia

Podsjetimo, glumac Patrick Swayze je 2009. umro od raka u 57. godini.

Inače, 57-godišnja Grey koju je film proslavio nedavno je obznanila da piše memoare, koje će uskoro objaviti. Memoari 'Out of the Corner', svjetlo dana ugledat će 3. svibnja, a u njima će se dotaknuti baš svih javnosti zanimljivih tema.

'Potrošila sam toliko puno energije pokušavajući shvatiti što sam napravila krivo, zašto su me 'izbacili iz holivudskog kraljevstva'. No, to je laž. Izbacila sam samu sebe', rekla je Jennifer nedavno najavljujući svoje memoare, dodajući kako se sada po prvi puta osjeća dobro u vlastitom tijelu.