ne želi napustiti Hrvatsku

Rod Stewart nastavlja uživati u ljepotama Dalmacije, posjetio je i Nacionalni park Krka

13.07.2020 u 19:58

Bionic
Reading

Britanski glazbenik danas je s obitelji posjetio Trogir, gdje je stigao luksuznom jahtom kojom obilazi našu obalu, a nakon toga uputio se razgledati i najduži slap na rijeci Krki, jednu od najpoznatijih prirodnih ljepota naše zemlje

Legendarni glazbenik, nekadašnji osvajač svjetskih ljepotica, nositelj titule Sir, 75-godišnji već tjedan dana boravi u Dalmaciji. Svoj odmor u Hrvatskoj Rod Stewart započeo je posjetom Dubrovniku, nakon toga se otisnuo prema Korčuli i Hvaru, a danas je u društvu supruge u društvu supruge Penny Lancaster te sinova Alastaira Wallacea i Aidena Patricka te starijeg sina Liama u društvu djevojke Nicole Artukovich koja je podriijetlom iz Hrvatske posjetio i Trogir.

  • +7
Rod Stewart stigao u Trogir Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Sudeći po fotografijama, izvođač bezvremenskih hitova kao što su 'Sailing', 'Tonight's the Night (Gonna Be Alright)', 'I Don't Want to Talk About It' u dobroj je formi. Podsjetimo, posljednji put je bio u Hrvatskoj 2018. godine, kad je održao koncert te prolazio vrlo teško razdoblje, budući da je liječio karcinom prostate.

Velika podrška u najtežim trenucima bila mu je voljena Penny (četvrta supruga), s kojom je nedavno proslavio 13. godišnjicu braka. S njom i sinovima danas je nakon Trogira posjetio Nacionalni par Krka.

  • +24
Rod Stewart s obitelji i prijateljima posjetio Skradinski buk Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL