provjeren recept

Rijetkost u Hollywoodu: Ovo je tajna 35-godišnjeg braka Kyre Sedgwick i Kevina Bacona

31.03.2023 u 08:41

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Footloose' i njegova supruga Kyra Sedgwick već 35 godina ne skrivaju sreću živeći u skladnom braku. Život je pred njih stavio mnoge izazove, uključivši i izolaciju tijekom pandemije, a složili su se kako je dobar smisao za humor presudan faktor sretnog braka

Glumačke zvijezde koje su ostavile neizbrisiv trag u Hollywoodu već 35 godina žive mirnim bračnim životom u kojem ne kriju koliko su sretni. U zajedničkom domu Kevin Bacon i Kyra Sedgwick odgojili su sina Trevisa i kći Sosie te navode kako su uvijek jedno drugome bili najveća podrška i obožavatelji.

Kevin Bacon rekao je da je Sedgwick prvi put ugledao 1987. na snimanju filma 'Lemon Sky' te da je to bila ljubav na prvi pogled, a nakon kraćeg vremena i glumici je postalo jasno da je Bacon onaj pravi. U to je vrijeme Kevin Bacon već bio ime u Hollywoodu ostvarivši se ulogom u filmu 'Footloose'.

'Bio sam nokautiran. Mislio sam da je nevjerojatna', prisjetio se glumac, a njegova partnerica rekla je da je pomislila kako je on vrlo cool.

Nakon 35 godina braka, glumica se prisjetila kako je nakon prvog spoja osjetila kako je riječ o 'onom pravom' te im je bilo vrlo jasno da su stvoreni jedno za drugo. Godine 1988. par se vjenčao, a već sljedeće godine postali su roditelji sina Travisa. Tri godine nakon Travis je postao veliki brat sestrici Sosie, no i uz djecu par je nastavio graditi poslovne uspjehe.

Ključan sastojak njihovog 35-godišnjeg braka je humor. 'Smisao za humor je ključan. On je vrlo smiješan', otkrila je glumica. Sretna obitelj svoju se sreću pretvorila i u tetovaže, a dizajn koji uključuje sve inicijale obitelji osmislio je glumac pa su se supružnici i njihovo dvoje djece dogovorili kako će zajedno otići napraviti identične tetovaže.

'Moja supruga i ja smo shvatili da smo u braku jako dugo, a karantena je zaista bila nevjerojatan, svojevrsni test za naš brak, jer mislim, bili smo stvarno izolirani', rekao je Bacon komentirajući kako se slagao izoliran sa suprugom tijekom pandemije koja ih je zatvorila u četiri zida.

  • +9
Kyra Sedgwick i Kevin Bacon Izvor: Profimedia / Autor: Marion Curtis/StarPix for Focus Features / Shutterstock Editorial / Profimedia