Mlada glazbena zvijezda

Rijetko je vidimo: Albina pokazala mamu Mariju kojoj je čestitala rođendan, vidi se od koga je pjevačica naslijedila ljepotu

16.11.2021 u 10:22

Bionic
Reading

Pjevačica koja nas je ove godine predstavljala na Eurosongu nedavno se na društvenim mrežama pohvalila kako je posudila glas u animiranom filmu 'Encanto: Naš Čarobni Svijet', da je odradila 'live' gostovanje u televizijskoj emisiji, a najnoviju objavu posvetila je majci

Mariju Grčić (koju od milja zovu Rina) već se moglo vidjeti na Albininom Instagramu uoči njezinog odlaska na Eurosong u Nizozemsku. Sada je svojoj majci i najvećoj podršci (uz oca Božinka, brata Marka) čestitala rođendan.

'Sretan rođendan mama. Najljepša i najdraža', poručila je pjevačica.

Studentica engleskog jezika i književnosti te povijesti na Filozofskom fakultetu u rodnom Splitu glazbeni talent je pak naslijedila od oca i stričeva. Tata Božinko se svojedobno znao priružiti braći u dicmanjskoj klapi 'Decima'.

'U mladosti smo često znali zapivat, onako amaterski. Došli bi na Rivu, pa bi pivali. Ali ne pijano, nego trijezno. Znali bi zapivati a capella, tamo negdi oko devet uri navečer, prije zadnjeg autobusa u deset ipo za Dicmo, u restoranu "Emona". Danas je tu onaj zatvoreni klub "Imperium". Tamo je nastupao bend, a nas bi redovito, oko te ure, pustili da otpivamo svoje. Mislim da su nas ljudi guštali slušati. Glazbene gene Albina je povukla na svu trojicu. A s druge bande joj je i pokojni djed non-stop pjevao. Možete savršeno otpjevati pjesmu, čak i naučiti to. Ali emocija se ne uči. Ona se ima ili nema. To je, pretpostavljam, genetika', ispričao je Albinin otac ranije za Slobodnu Dalmaciju.

Pjevačica je ranije otkrila kako je imala lijepo, bezbrižno djetinjstvo te da je zahvalna roditeljima na tome. Sudjelovala u raznim manifestacijama, išla na brojne školske aktivnosti, trenirala plivanje, taekwondo, ples, pjevanje. Najdraže uspomene su joj ljeta provedena na selu kod bake na selu. Inače, Anđelka, Albinina baka s majčine strane, njezina je njezina 'najžešća' obožavateljica.

  • +12
Albina Grčić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ante Odak_ UniversalMusic