PRAVI BUNTOVNIK

Rijedak prizor: Sina Toma Hanksa nazivaju crnom ovcom obitelji, a sad su skupa pozirali

28.12.2023 u 14:08

Bionic
Reading

Glumac i glazbenik, čiji je službeni Instagram profil prepun njegovih fotografija utreniranog i tetoviranog torza, pozirao je sa slavnim ocem

Chester Chet Marlon Hanks podijelio fotografiju zajedno sa svojim ocem Tomom Hanksom u novoj objavi na Instagramu. Glumačka zvijezda i njegov sin odjenuli su zimsku 'opremu', a u opisu fotografije Chat je jednostavno opisao - 'banda'.

Chet je svojedobno na svom Youtube kanalu otvoreno progovorio o tegobama odrastanja sa slavnim roditeljima. Priznao je da je imao mnoge prednosti kao dijete holivudskih zvijezda poput prilike za luksuzna putovanja, no istaknuo je da je njegov status često bio 'dvosjekli mač'.

'Postoje brojne prednosti, ali ponekad zna biti čudno. Imao sam priliku da radim puno cool stvari koje mnogi ljudi nisu bili u prilici napraviti. Proputovao sam svijet, odsjedao u dobrim hotelima, letio privatnim avionima i znam da sam blagoslovljen zbog toga, ne bih mijenjao svoju situaciju', izjavio je Chet.

I DALJE ŠUTI O SVEMU

[FOTO] Ni osmijeh ne može sakriti iscrpljenost na licu Toma Hanksa

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Chet je u obitelji često prozivan crnom ovcom zbog svog buntovnog ponašanja. U prošlosti je imao problema s drogom te je bio i na odvikavanju, a s ovisnošću se borio od svoje 16. godine. 2021. je izazvao bijes javnosti zbog rasističkog ponašanja, nakon što je lansirao kolekciju odjeće 'White Boy Summer', a na odjeći su se našli natpisi slični njemačkim nacističkim simbolima.

Osim njega, bračni par Hanks imaju i sina Trumara, a Tom iz braka s prvom suprugom Samanthom Lewes ima dvoje djece, Colina i Elizabeth.