ponosni roditelji

Rihanna je rodila u potpunoj tajnosti: Sretnu vijest skrivala je tjedna dana, a sada je otkriven i spol bebe

19.05.2022 u 22:00

Bionic
Reading

Rihanna i A$AP Rocky postali su roditelji, a sretnu od javnosti su skrivali tjedan dana. Sada je otkriveno kako je popularna pjevačica 13. svibnja rodila dječaka

Pjevačica i osnivačica brenda Fenty Beauty rodila je svoje prvo dijete, dječaka kojeg je dobila s dečkom, reperom A$AP-om Rockyjem. Dječak je rođen 13. svibnja u Los Angelesu, prenosi TMZ. Page Six je objavio vijest o Rihanninoj trudnoći krajem siječnja, nakon što su se pojavile fotografije 34-godišnje pjevačice koja ponosno pokazuje svoj trudnički trbuščić za vrijeme šetnje s 33-godišnjim Rockyjem u Harlemu.

Mjesec dana prije velikog otkrića, Rihanna je potaknula glasine o trudnoći za vrijeme večere u Carboneu, kada je naručila gaziranu vodu i očito svako malo mazila, tada još uvijek nepotvrđeni, trudnički trbuh. Na samom početku Rihanna je pokušavala trudnoću sakriti oversized sakoima i vrećastom odjećom, ali je vrlo brzo počela isticati rastući trudnički trbuh poprilično izazovnim modnim kombinacijama.

Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kasnije je u intervjuu za Vogue priznala da ne želi nositi klasični trudničku odjeću te je izjavila: 'Žao mi je – previše je zabavno dotjerati se. Neću dopustiti da taj dio nestane jer se moje tijelo mijenja.' Reper koji stoji iza hita 'Everyday' I čije je pravo ime Rakim Mayers, u intervjuu za GQ u svibnju prošle godine raspričao se o danu kada jednom postane otac. 'Mislim da bih bio nevjerojatan, nevjerojatno nevjerojatno nevjerojatan otac,' izjavio je tada.

U međuvremenu, Rihanna je predvidjela da će biti 'psiho mama'. 'Osjećam da ću biti takav tip majke,' rekla ja za Elle u ožujku.

Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: DUTCH, KHROME/SPLASH NEWS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rihanna i reper A$AP Rocky u vezi su od početka 2020., a vezu su javnosti obznanili u studenom iste te godine. Anonimni korisnik Twittera u travnju je tvrdio da Rocky vara Rihannu s Aminom Muaddi, no izvori bliski pjevačici za Page Six su te glasine proglasili lažnima. Dizajner cipela Fenty također je opovrgnuo te optužbe, nazvavši ih 'neutemeljenom laži'. Istog mjeseca, Rocky je uhićen u vezi s pucnjavom koja se odvila u studenom 2021. Platio je jamčevinu od 550.000 dolara 20. travnja, a par je navodno samo dva dana kasnije organizirao baby shower zabavu i to s temom rave partyja.