čekanju došao kraj

Rihanna bacila fanove u trans: Ovim je odgovorom napokon potvrdila ono što svi čekaju

24.12.2018 u 10:47

Bionic
Reading

Nakon tri godine zatišja, pjevačica s Barbadosa bacila se na posao i snimila novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati u 2019. Rihannine nove pjesme s nestrpljenjem iščekuju milijuni obožavatelja

Vijest da će u nadolazećoj godini izbaciti svoj novi, deveti studijski album, bacila je Rihannine fanove u trans. Iako se još ne zna točan datum izlaska, potvrđeno je da novi singlovi izlaze tijekom 2019. godine.

Cijela stvar pokrenuta je putem društvenih mreža, gdje je jedan od korisnika upitao Rihannu kada je u planu novi album, na što je ona odgovorila: 'Istovremeno radim na svojoj liniji donjeg rublja, šminke, snimala sam film, a tu je i još nekoliko projekata u kojima zaista uživam. Kad glazba bude spremna nećete morati pitati za nju. Ali uskoro…'

  • +3
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, nekolicina followera nije bila zadovoljna danim odgovorom pa su ponovno upitali za točno vrijeme izlaska novog albuma. Popularna pjevačica tada je jednostavno napisala da će se to dogoditi iduće godine.

Autor: Youtube

Naravno virtualnim svijetom ova se fantastična vijest brzo proširila, pa su je prenijeli i svjetski mediji.

Inače prvi album 'Music of the Sun', pjevačica s Barbadosa izdala je davne 2005. Godine, a potom su uslijedili 'A Girl Like Me', 'Good Girl Gone Bad', 'Rated R', 'Loud', 'Talk That Talk', 'Unapologetic' te 'Anti'.