bivša ljubavnica

Rebecca Loos uzvraća udarac: 'David Beckham igra na kartu žrtve, zbog njega me smatraju lažljivicom'

22.10.2023 u 09:55

Bionic
Reading

Nekadašnja osobna asistentica Davida Beckhama, s kojom je proslavljeni nogometaš imao izvanbračnu avanturu koja ga je skoro koštala braka, nakon Netflixovog dokumentarca 'Beckham' uzvraća udarac

Rebecca Loos optužila je Davida Beckhama da je igrao na kartu žrtve dok je govorio o njihovoj navodnoj aferi u svom novom Netflixovom dokumentarcu 'Beckham'.

'Razumijem da ima imidž koji mora sačuvati, ali on sebe prikazuje kao žrtvu i čini da ja izgledam kao lažljivica, kao da sam ja izmislila te priče,' rekla je Rebecca Loos, bivša pomoćnica proslavljenog nogometaša u intervjuu za Daily Mail.

'Sve je umjereno na ono 'jadan ja'. On bi trebao preuzeti više odgovornosti,' dodaje Rebecca.

U intervjuu 2004. godine danas 46-godišnja Rebecca tvrdila da su ona i tadašnji igrač Real Madrida bili u ljubavnoj aferi iza leđa njegove supruge, Victorije Beckham. Toliko je otvoreno govorila o toj aferi da je tvrdila da su često izmjenjivali i škakljive poruke - ali samo kad je on inicirao.

'Morate imati na umu, on je oženjen čovjek. Što ako je na ručku s Victorijom? Moraš pričekati da on dođe k tebi, rekla je u intervjuu za Sky News u kojem je ispričala sve.

Victoria Beckham u Miamiju Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

David je zanijekao bilo kakve tvrdnje o nevjeri i nastavio sa svojim životom, ali iza zatvorenih vrata, on i njegov brak jako su patili zbog tračeva o aferi. 'Iskreno, ne znam kako smo to preživjeli', rekao je 48-godišnji suvlasnik Inter Miamija u dokomentarcu 'Beckhamu' dok je njegova supruga, 49-godišnja Victoria sjedila uz njega.

'Victoria mi je sve. Bilo je nevjerojatno teško vidjeti je povrijeđenu, ali mi smo borci', dodao je. 'Trebali smo se boriti jedno za drugo i za našu obitelj. A ono što smo imali bilo je vrijedno borbe.'

Gledajući Davida kako u dokumentarcu govorio o tvrdnjama vezanim za njihovu aferu, Rebecca je smatrala da David 'neizravno sugerira' da je ona ta koja je 'natjerala Victoriju da pati'. 'Da, priče su bile užasne, ali istinite,' samouvjereno je tvrdila.

'On u dokumentarcu govori o tome da je to u konačnici njegov privatni život. Ja mislim da je jedno zadržati svoj privatni život za sebe. Druga je stvar obmanjivati javnost,' zaključila je.

Rebecca Loos, koja sada radi kao medicinska pomoćnica i živi u Norveškoj, rekla je da je jedini razlog zbog kojeg govori javno protiv dokumentarca taj što osjeća da se mora braniti.

'A ja također imam obitelj i također imam djecum, i oni također imaju Google i isto tako mogu gledati dokumentarce, rekla je za Dailymail.

Rebecca Loos Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

'I želim da znaju da je njihova majka bila dovoljno hrabra da se suprotstavi i da se zauzme za istinu,' dodala je. Rebecca, wellness influencerica ima dva sina s norveškim liječnikom Svenom Christjarom Skaiaom za kojeg se udala 2012. godine.

Rebecca je u intervjuu također rekla da, razmišljajući o aferi i reakciji koju je izazvala, da ju je sve što je prošla s Davidom naučilo lekciju.

'Bilo mi je jako žao zbog onoga što sam učinila i načina na koji sam se s tim nosila, ali najveće životne pogreške su najbolje naučene lekcije', istaknula je. 'Stvari se događaju s razlogom. I sada imam prekrasan život sa svojim nevjerojatnim mužem i djecom.'

Loos je prvotno na dokumentarac reagirala tako što je odgovorila obožavatelju koji se zauzeo za nju protiv 'odvratnih' mrzitelja koji su pohrlili na njezine profile na društvenim mrežama nakon što su ga pogledali. 'Hvala vam, primam ružne komentare sa što više duhovitosti mogu,' napisala je tada.

Što se tiče Beckhamovih, oni su u braku 24 godine i imaju četvero djece: 24-godišnjeg Brooklyna, 21-godišnjeg Romea, 18-godišnjeg Cruza i 12-godišenju Harper.