OVO JE HIT

Reakcija Selene Gomez, zgrožene zbog nominacije Chrisa Browna, postala je viralna

14.09.2023 u 10:43

Bionic
Reading

Popularna pjevačica svakih nekoliko tjedana postaje pravi viralni hit na društvenim mrežama i to zbog izraza lica i grimasa koje pokazuje u javnosti. Nakon što ju je šokirao Messijev promašaj zicera na utakmici, ništa manje nije ostala iznenađena na dodjeli VMA nagrada

Što točno misli o svom kontroverznom kolegi, pop zvijezdi Chrisu Brownu, u utorak navečer jasno je dala do znanja Selena Gomez. Kamere su je uhvatili u trenutku kako se vidno podsmjehuje Brownu, dok je na ceremoniji dodjele MTV Video Musica Awardsa pročitano i njegovo ime.

31-godišnja pjevačica i glumica, koja je na ovogodišnjoj dodjeli s Remom osvojila nagradu za najbojli afrobeats, pokazala je svojim licem pravo nezadovoljstvo kada je ime Chrisa Browna pročitano kao jedan od nominiranih. On je nominaciju dobio za najbolj R&B za svoju ulogu u pjesmi Chloe Bailey 'How Does It Feel'.

Zašto je njezina reakcija bila takva, za sada nije poznato, no vrlo je vjerojatno povezano s njegovom nasilničkom prošlošću. Mnogi se i dan danas jasno sjećaju 2009. godine i pretučenog lica najpoznatije pjevačice s Barbadosa, Rihanne, za koje je bio 'zaslužan' upravo on.

NA DODJELI NAGRADA

Crvena joj sjajno pristaje: Selena Gomez plijenila poglede u hit boji sezone

Pogledaj galeriju

Na ovogodišnjoj dodjeli Selena je zablistala u kreaciji Oscara de la Rente, koji je za nju kreirao upečatljivu haljinu crvene boje. Haljina koju je odabrala ima i poseban detalj izrađen od svjetlucavih perlica koje su činile zanimljiv cvjetni uzorak duž cijele kreacije.