rat u ukrajini

Reakcija braće Kličko: 'Izdržljivost i odlučnost. Jedinstvo i hladan um! Samo tako ćemo preživjeti!'

24.02.2022 u 16:45

Bionic
Reading

Bivši boksački prvak u teškoj kategoriji Vladimir Kličko početkom mjeseca prijavio se u sastav ukrajinske vojske, poručivši da ga je ljubav prema svojoj zemlji natjerala da je brani. Nekoliko puta je sudjelovao u vježbama i rekao da će bude li potrebe uzeti strojnicu i braniti svoj grad. Njegov brat je, također spreman sudjelovati u obrani

Gradonačelnik Kijeva,Vitalij Kličko, objavio je na svom Instagram profilu videosnimku na kojoj zajedno sa svojim bratom Vladimirom daje podršku Ukrajini.

'Kijevu, Ukrajincima i našim partnerima i prijateljima. Danas je velika tragedija - ne samo za Ukrajinu nego i za Europu i svijet. Oružane snage Ukrajine herojski brane našu zemlju. Mi u Kijevu osiguravamo funkcioniranje kritične infrastrukture glavnog grada. Činimo sve da zaštitimo naš grad. Izdržljivost i odlučnost. Jedinstvo i hladan um! Samo tako ćemo preživjeti! Slava Ukrajini!', piše u objavi.

'Budite sigurni da je Ukrajina jaka. Ima jak glavni grad Kijev, jake gradove i sela te ujedinjene ljude koji cijene svoju neovisnost i mir u Europi. Volja ovog naroda je da postoji zauvijek. Živjela Ukrajina!, napisao je Vladimir Kličko na Twitteru' prije dva dana.

  • +2
Braća Kličko Izvor: EPA / Autor: BRITTA PEDERSEN