KAKO ĆE TO RIJEŠITI?

Razvod od 140 milijuna funti: Adele u problemima jer s bivšim suprugom nije potpisala predbračni ugovor

06.04.2020 u 14:57

Bionic
Reading

Želja slavne britanske pjevačice da detalje svog 140 milijuna funti vrijednog razvoda od poduzetnika Simona Koneckog drži podalje od javnosti prihvatio je sudac u Los Angelesu, no to nije spriječilo nekoga da u javnost plasira neke zanimljive informacije. Nagađa se kako će Adele bivšem suprugu isplatiti polovicu svog bogatstva

Sudeći prema novim informacijama koje su ugledale svjetlo dana, 31-godišnja pjevačica Adele i njezin uskoro bivši suprug Simon Konecki imat će zajedničko skrbništvo nad njihovim sedmogodišnjim sinom Angelom, no svi podaci vezani uz financije ili posao općenito, prema odluci suda u Los Angelesu, neće biti dostupni javnosti.

Da se nakon osam godina braka rastaje od oca svog djeteta, Adele je otkrila u travnju 2019. godine, a nakon toga javnost je najviše zabavljala njezina nevjerojatna transformacija i gubitak kilograma.

Kako je otkrio izvor blizak pjevačici, iako se u Hollywoodu razvodi otežu godinama, te s vremenom postaju izrazito ružni, Adele i Simon Konecki to ne žele.

'Oboje su odlučili da će privatne detalje držati podalje od javnosti, a sve kako bi zaštitili svog sina i pokušavaju na sve načine riješiti probleme koje imaju. I ona je sama priznala da joj je prošla godina bila izuzetno teška i da je rad na novim pjesmama za nju terapija. Iz toga je vidljivo da je spremna neke dijelove podijeliti s obožavateljima', otkrio je izvor.

Budući da par nije potpisao predbračni ugovor prije negoli su stupili u brak, biti će zanimljivo doznati kako je podijeljena bračna stečevina od 140 milijuna funti. Navodno je pjevačica već dala svom bivšem suprugu kuću u blizini svoje vile na Beverly Hillsu, a još su 'u igri' vile u Velikoj Britaniji, 40 milijuna funti vrijedna nekretnina u Kensingtonu i jedna u Brightonu.