Sve je počelo dodjelom nagrade

Razotkrivena tajna veza: Monica Bellucci i Tim Burton potajice se viđaju već četiri mjeseca

22.02.2023 u 16:41

Bionic
Reading

Prelijepa 58-godišnja glumica Monica Bellucci i 64-godišnji Tim Burton vezu su započeli u listopadu nakon što je Talijanka režiseru na pozornici u Lyonu uručila nagradu za životno djelo

Glumica Monica Bellucci i filmski producent Tim Burton započeli su vezu prije četiri mjeseca te je pokušali zatajiti od javnosti. Ipak, par nije uspio dugo čuvati svoju tajnu jer su ih pojedini izvori razotkrili engleskom Daily Mailu, tvrdeći kako je sve počelo u listopadu prošle godine.

Naime, tada je 58-godišnja Talijanka uručila 64-godišnjem Burtonu Lumiereovu nagradu za životno djelo. Nakon toga su se nastavili viđati te su uočeni na emitiranju 'Silent Documentary Film', filmskog klasika režiranog 1895. godine od strane proslavljenog Francuza Louisa Lumierea.

  • +9
Tim Burton Izvor: Profimedia / Autor: Castel Franck/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Monica Bellucci i Tim Burton prvi puta su se sreli davne 2006. godine prilikom prisustvovanju dodjeli nagrada u Cannesu, no tek zbližili su se tek 16 godina kasnije, na prestižnoj manifestaciji održanoj u Lyonu.

Talijanska ljepotica posljednje je bila u vezi s umjetnikom Nicolasom Lefebrveom s kojim je prekinula 2019. godine, a od 1997. - 2013. godine bila je udana za Vincenta Cassela te s njime ima dvije kćeri, 18-godišnju Devu i 12-godišnju Leonie.

  • +6
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Oslanjam se na svoj instinkt i ono što osjećam u sadašnjem trenutku. Nikakva razumnost, samo emocije. Ili voliš, ili ne', rekla je Bellucci 2011. godine kada su je pitali kakav je njen stav prema ljubavnim vezama.

S druge strane, Tim Burton bio je oženjen za Helenu Bonham Carteru, glumicu koja je utjelovila princezu Margaret u 'Kruni', od 2001. do 2014. godine te s njom ima 20-godišnjeg sina Billyja i 16-godišnju kćer Nell.