samoća joj godi

Putovanje u toplije krajeve: Iva Radić uživa u kupanju i lovu na krokodile

07.01.2018 u 18:24

Bionic
Reading

Bivša supruga nogometaša Boška Balabana, Iva Radić, odmara s djecom na Floridi, a između kupanja i sunčanja na tamošnjim pješčanim plažama, bivša manekenka odlučila je 'ubaciti' i malo avanturizma u svoju američku pustolovinu te je posjetila Nacionalni park Everglades

Čini se kako je ljetovanje u vrijeme zimovanja, kao što je to slučaj kod svjetskih zvijezda, postalo trend i u lijepoj našoj. U toplije krajeve zaputili su se Maja Šuput, glazbeni dvojac 2Cellos, Ljupka i Mihael Mikić, Vedran Ćorluka i Franka Batelić, Andrej Kramarić i brojni drugi, a čini se kako je trendu podlegla i Iva Radić.

Lijepa bivša manekenka i vlasnica portala Journal.hr u Novu godinu je ušla putovanjem preko bare, gdje je otputovala kako bi odmorila 'vijuge' i povratila snagu za nove poslovne pothvate. Zajedno s djecom Iva je spakirala kofere i trenutno uživa na Floridi.

Visoke temperature Iva je iskoristila za šetnju i kupanje u bazenu, a svoju američku priču podijelila je s pratiteljima na Instagramu, dočaravši im idilu u kojoj trenutno boravi. Beskonačne pješčane plaže, miris oceana i drvoredi palmi koji krase svaki kutak Miamija, samo su mali dio njezina putovanja.

Nakon što se dobro iskupala, poradila na tenu i prošetala centrom grada u društvu prijateljica, bivša manekenka se s djecom uputila u Nacionalni park Everglades, uvrštenog na popis UNESCO-ove Svjetske baštine i poznatog po velikom broju životinjskih vrsta.

U Evergladesu su se pridružili turi koja traga za aligatorima i krokodilima, a iako se najmlađa članica obitelji Balaban, 5-godišnja Tessa, u početku bojala susreta sa zubatim gmazovima, strah je vrlo brzo prebrodila. Nakon uživanja u vožnji rijekom, ubrzo su pronašli ono što su tražili - krokodila skrivenog u visokoj travi.

Turističku turu završili su poučnim predavanjem o ovim tropskim grabežljivcima, a lijepa Iva odvažila se jednog od njih uzeti u ruke i s njime se uslikati za Instagram.

Iva Balaban na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić