BIJEG OD BOLESTI

Put oko svijeta u 300 dana: Petra Ecclestone posjetila sedam zemalja tijekom pandemije

11.02.2021 u 17:50

Bionic
Reading

Modna dizajnerica Petra Ecclestone tvrdi da nije prekršila pravila dok je posjetila sedam država u deset mjeseci

Petra Ecclestone je zbog ogromnog straha od bolesti odlučila doslovno pokušati pobjeći koronavirusu. Sa svojim 37-godišnjim zaručnikom Samom Palmerom i četvoro djece modna dizajnerica iz Los Angelesa je u travnju prošle godine doletjela u London, pa zatim u Hrvatsku, pa natrag u Los Angeles. Nakon toga je obitelj odletjela u Švicarsku, Monako, Francusku, pa ponovo u Los Angeles. U prosincu prošle godine obitelj je otputovala u Monako, zatim na Maldive, pa natrag u Monako.

'Trenutno smo u Monaku. Za sad. Ne znam gdje ćemo biti sljedeći tjedan. Vrlo smo svjesni covida. Letjeli smo širom svijeta kako bi ga pokušali izbjeći. Na kraju smo ipak shvatili da je koronavirusu nemoguće pobjeći', rekla je Petra Ecclestone.

Petra Ecclestone je u Hrvatskoj većinu vremena provela na očevoj jahti. Ona i njena obitelj provela je oko mjesec dana u Hrvatskoj.

Petra Ecclestone se u Švicarskoj pridružila ocu i sestri koji su sa svojim obiteljima tamo provodili vrijeme. Kad su doputovali u Monako nisu dozvolili djeci pohađanje škole iako je tamo to u rujnu i listopadu prošle godine bilo moguće. Par se brinuo za sve jer im se kućna pomoćnica zarazila koronavirusom.

Petra Ecclestone panično se plaši bolesti jer je jedva preživjela meningitis kad je imala 14 godina.

'Ogroman sam hipohondar. Mrzim klice i kad nisam 100 posto sigurna da imam kontrolu nad tom situacijom postajem anksiozna. Ova virus me plaši i stvarno nije dobar za moju anksioznost', rekla je Petra Ecclestone.

Par ne osjeća grižnju savjest što im njihovo bogatstvo omogućava putovati po svijetu dok vlada pandemija te dodaje kako u nijednoj zemlji nisu prekršili pravila uvedena zbog koronavirusa.

  • +2
Petra Ecclestone Izvor: EPA / Autor: JENS BUETTNER