COLIN FARRELL

Punih 12 godina bio je trijezan: Slavni glumac prijavio se u kliniku za odvikavanje

04.04.2018 u 12:11

Bionic
Reading

Gotovo nema svjetskog medija na čijoj se naslovnici nije, barem jednom, našao slavni irski glumac. Glavna tema je i sada, no ne zbog svojih glumačkih ostvarenja, ili bogatog ljubavnog života, već zbog poteza kojeg je nedavno povukao

Slavni irski glumac Colin Farrell ponovno je glavna tema svjetskih medija, no ovoga puta ne zbog svojih filmskih uloga, ili novih odabranica u svom životu, već zbog svog odlaska u kliniku za odvikavanje, gdje se sam prijavio.

'Nije istina da ponovno pije. Jednostavno je previše radio u posljednje vrijeme, stoga mu je trebao odmor od svega. Trijezan je već 12 godina, a u kliniku se prijavio kako bi se osigurao da to tako i ostane. Odlučio je tamo provesti kvalitetno vrijeme sam sa sobom, kako bi napunio baterije', otkrio je izvor blizak glumcu za magazin People.

  • +5
Colin Farrell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumac i otac devetogodišnjeg Henryja, kojeg je dobio s Alicjom Bachleda-Curuś, i 14-godišnjeg Jamesa, iz veze s Kim Bordenave, nedavno je završio sa snimanje dva nova filma - ekranizacijom popularnog animiranog filma 'Dumbo' te filma 'Widows', u kojem glumi s Liamom Neesonom i Elizabeth Debicki.

Zločesti dečko Hollywooda, u kliniku se prvi puta prijavio 2005. godine, nakon što je postao ovisan o lijekovima protiv bolova, koje je pio nakon ozljede leđa. O svojim problemima s alkoholom često je progovarao i u svojim intervjuima, očito željan pomoći drugima koji se nalaze u istim problemima.

'Bilo mi je poprilično loše. Biti trijezan ispočetka je za mene bila prava noćna mora. Prvi odlazak u centar za rehabilitaciju produžio se na 5-6 tjedana i tamo sam prvi put 'izašao' iz tunela u kojem sam zapeo', rekao je svojedobno Farrell, otkrivši kako je od svoje 14. godine uvijek bio pijan ili na opijatima.