PRESICA KOJE SE MNOGI SJEĆAJU

Pune 23 godine šutjela je o svemu: Victoria Beckham napokon priznala što se točno događalo u Brazilu tijekom turneje

23.12.2020 u 09:27

Bionic
Reading

Kada su te 1997. došle na konferenciju za medije čuvene članice ženske pop skupine Spice Girls, za kojima je u to vrijeme vladala nevjerojatna histerija diljem svijeta, Victoria Beckham nije bila najbolje raspoložena. Njezini izrazi lica, primanje za glavu, a potom i nagli odlazak iz dvorane sve su zabrinuli. Sada je otkriveno što se toga dana zapravo događalo

Duge 23 godine prošle su od famozne konferencije za medije u Brazilu na kojoj su se pojavile Mel B, Geri Horner, Emma Bunton, Mel C i Victoria Beckham. Ovih dana javnost je ponovno izvukla videoklip iz toga dana, kada je u centru pažnje bila upravo Victoria Beckham.

Jedan od korisnika Instagrama iskoristio je upravo prizor mlade Victorije kako jedva drži oči otvorene, a potom naglo odlazi iz dvorane kako bi se našalio na svoj račun.

Uz objavu je dodao opis: ‘Ovo sam ja na svakom sastanku preko Zooma.'

To se brzo proširilo društvenim mrežama, a došlo i do same Victorije te je šalu objeručke prihvatila i pojasnila što se zapravo dogodilo toga dana.

Izvor: Društvene mreže

‘U moju obranu, toga dana bila sam užasno mamurna’, napisala je 46-godišnja Britanka, dajući do znanja da ju je uspomena iz prošlosti dobro nasmijala.

  • +7
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Cijela konferencija protekla je u vrlo dobrom raspoloženju za njezine kolegice te su u Brazilu najavile svoj novi koncert. Međutim za Vicky, kojoj je luda noć očigledno naštetila, bila je to prava noćna mora. Victoria Beckham jedva je držala oči otvorenima, u jednom trenutku primila se za glavu, a onda odjurila iz dvorane zbunivši novinare, ali i svoje kolegice iz benda.