FATALNI TURČIN

'Pucam po šavovima, na izmaku sam snaga'

04.12.2013 u 12:28

Bionic
Reading

Glumac je zaprijetio producentima da će otići iz serije ako kolegama i njemu ne omoguće slobodne vikende i ne smanje broj radnih sati. Dodao je da ga ni veći honorar ne bi natjerao da promijeni mišljenje

Turski glumac koji se proslavio kao Ezel u istoimenoj kriminalističkoj seriji pobunio se protiv uvjeta rada na snimanju aktualne serije 'Karadayı'. Kenan kaže da na posao dolazi u zoru, a kući se vraća kasno navečer. Na setu često nema vremena ni za gablec jer su mu stanke prekratke i uglavnom ih provodi u garderobi u kojoj ga stilisti i šminkeri pripremaju za nove scene.

'Ako se nešto ne promijeni, tursku glumačku scenu mogla bi zadesiti velika revolucija. I to uskoro. Na izmaku snaga sam. Producenti samo gledaju kako što više zaraditi. Nitko normalan ne može izdržati ovakav tempo. Žele nas pretvoriti u robote', žali se očajni Kenan Imirzalioglu koji se proslavio ulogom Ezela.

'Volim svoj posao i ne želim ga se odreći, ali pucam po šavovima jer sam pod prevelikim stresom. Kad dođem kući, ne mogu zaspati jer mi mozak radi sto na sat, a bude mi još gore kad se sjetim da do jutra moram pročitati scenarij i upamtiti sve što moj lik priča. Osjećam se kao rob', kaže Kenan.