idila na jadranu

Prvi put u Zadru: Novak Đoković uživa s obitelji na luksuznoj jahti

17.06.2020 u 14:35

Bionic
Reading

Bračni par Đoković sa sinom Stefanom i kćeri Tarom boravi u Dalmaciji, a razlog njegovog dolaska u Zadar je Adria Toura koji se na održava od 19. do 21. lipnja na Višnjiku. Nisu se uspjeli sakriti od fotografa koji su ih snimili na luksuznoj 28 metara dugoj jahti

Za plovidbu po našoj obali Novak Đoković na raspolaganju ima Ashu, koja je luksuzna Maiora 91 super jahta s dvije platforme na kojoj može smjestiti devetero gostiju. Riječ je o prvom Đokovićevom posjetu Zadru, a pretpostavlja se da bi jahtom mogli otploviti i do Kornata.

Najbolji tenisač svijeta jučer je u pratnji direktora Adria Toura i tenisača Gorana Ivaniševića, Ive Majoli posjetio stadion i novi Regionalni teniski centar Hrvatskog teniskog saveza.

'Jako volim Jadran, volim hrvatsku obalu, generalno taj miris mora, borove šume. Ostao mi je u sjećanju još otkad sam bio mali. Još nismo napravili plan gdje ćemo ovo ljeto, ništa ne znamo. Prije svega radujem se što ću doći i što ću prvi put biti u Zadru. Zahvalan sam svim tenisačima koji su se odazvali, Hrvatskom teniskom savezu, svima u organizaciji, glazbenicima koji su se odazvali i medijima te jedva čekam izići na teren. Ovaj turnir će poslati divnu, snažnu i pozitivnu poruku cijelom svijetu, jer će Zadar tih dana biti sportski centar svijeta', izjavio je za Jutarnji list.

Uz uzbudljive mečeve vrhunskih igrača teniski vikend u Zadru obilježit će i bogat glazbeni program s nastupima Gibonnija, Petra Graše te koncertom iznenađenja.

  • +8
Novak Đoković s obitelji na jahti Asha Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL