KAO DJEVOJČICA

Prvi izlazak Ljupke Gojić Mikić: Rodila je prije mjesec dana i izgleda senzacionalno

27.10.2017 u 10:28

Bionic
Reading

Nakon što je, prije nepunih mjesec dana, rodila treće dijete Ljupka Gojić Mikić oduševila je sve na sinoćnjoj dodjeli Elle Style Awards. Bivša manekenka pokazala je još jednom zašto slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica

Prije nepunih mjesec dana bivša manekenka, danas poduzetnica i supruga nogometaša Mihaela Mikića, Ljupka Gojić Mikić, rodila je njihovo treće dijete - djevojčicu koju su nazvali Mari Dana. Samo nekoliko dana nakon poroda oduševila je fotografijom na svom Instagramu, na kojoj i sama izgleda poput djevojčice te na njoj niti najmanje nisu vidljivi tragovi trudnoće.

Prije sinocnje dodjele #ElleStyleAwards2017 #TataIMari💙 #MamaZbrisalaUZivot

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Uvijek nasmijana, Ljupka je poželjela barem nakratko se maknuti od majčinskih obaveza i družiti se sa svojim prijateljicama, pa je za prvi izlazak nakon poroda odabrala dodjelu Elle Style Awards.

U društvu bivših manekenki Marije Bišćan i Ive Radić, donedavno Balaban, Ljupka je zablistala u bijeloj haljini s plavim cvjetovima i crvenim detaljima, uz koju je savršeno kombinirala crvenu torbicu, plave naušnice i srebrne cipele na visoku, debelu potpeticu.

  • +61
Poznati na dodjeli Elle Style Awards Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

U kratki večernji izlazak mogla je otići potpuno smirena jer zna da su njezine djevojčice u najboljim rukama. Oko Mari Dane najviše joj pomažu osmogodišnja Janna Sienna i šestogodišnja Mila Amelie, uskaču njezin brat, bake i djedovi, kao i prijatelji, a obitelj je sretna i jer je iz Japana stigao Mihael Mikić kako bi bio sa svojim kćerima, ali i uz Ljupku dok se oporavlja od carskog reza.