HEIKE MAKATSCH

Prošlo je 19 godina otkako je glumila omraženu zavodnicu Miu u hit filmu 'Zapravo ljubav', a danas je tek rijetki prepoznaju

13.05.2022 u 06:40

Bionic
Reading

Kada je 2003. dobila angažman u mnogima najdražem filmu, Heike Makatsch bila je tamnokosa zavodnica, za kojom je glavu izgubio i sam James Bond, odnosno Daniel Craig, no danas izgleda sasvim drugačije

Smeđu kosu i popularni bob odavno je izbacila iz svog života i sada fura frizuru sa svijetlim pramenovima. 50-godišnja Njemica probila se u Hollywood te je 2003. utjelovila seksi zavodnicu, a nakon toga počeli su je angažirati u mnogim filmovima i televizijskim serijama, posebice u njezinoj domovini, uz što je radila i kao manekenka.

Uloga Mie, koja zavodi oženjenog šefa Henryja, što na kraju otkrije njegova supruga Karen, nešto je po čemu će se svi sjećati Heike Makatsch. Baš kao i njezine veze sa zvijezdom filma o Jamesu Bondu, Danielom Craigom, s kojim je provela sedam godina, a svemu je došao kraj 2004. godine.

  • +2
Heike Makatsch Izvor: Profimedia / Autor: David Heerde / Shutterstock Editorial / Profimedia

A osim Mie, Heike je glumila Lisu Addison u hit filmu 'Resident Evil', kao i u ekranizaciji romana 'Kradljivica knjiga'.

Mnogi je se sjećaju i iz 90-ih, kada je radila kao voditeljica na njemačkim kanalima, poput onog glazbenog Viva, na kojem je imala vlastite emisije. S članom indie benda Tomte, Maxom Martinom Schroderom, dobila je dvije kćeri, a još jednu kćer rodila je 2015. godine.

Heike Makatsch - 'Zapravo ljubav' Izvor: Profimedia / Autor: TIZIANA FABI / AFP / Profimedia

I dalje glumi, iako ništa od toga nije postiglo uspjeh kao njezina uloga Mie, no zato se rado pojavljuje na filmskim premijerama i crvenim tepisima diljem svijeta.